Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα βραβεία για την Ελούντα ΑΕ
Βραβεύθηκαν elounda mare hotel και Six Senses Spa

Νέα βραβεία για την Ελούντα ΑΕ

Η τουριστική περίοδος τελείωσε με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις για την Ελούντα ΑΕ της οικογένειας Κοκοτού. Το Αμερικανικό Conde Nast Traveler, η “Βίβλος” της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, βράβευσε το elounda […]

Η τουριστική περίοδος τελείωσε με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις για την Ελούντα ΑΕ της οικογένειας Κοκοτού. Το Αμερικανικό<...> Conde Nast Traveler, η “Βίβλος” της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, βράβευσε το elounda mare hotel ως το μοναδικό ξενοδοχείο της Κρήτης που αναγνωρίστηκε ως τα καλύτερα του κόσμου στα Readers Choice Awards 2010. Αξίξει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το elounda mare hotel αποσπά τη σημαντική αυτή διάκριση.

Ταυτόχρονα, οι αναγνώστες του Spa Finder, της αντίστοιχης “Βίβλου” της παγκόσμιας αγοράς spa, ψήφισαν το Six Senses Spa στην Ελούντα ως το καλύτερο σπα της Ελλάδας, επιπροσθέτως παλαιότερων διακρίσεών του ως το καλύτερο της Ευρώπης και το καλύτερο του κόσμου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024