Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα βράβευση για το ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort 5*
Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια, bungalows, family rooms, junior σουίτες και πολυτελείς βίλες με πισίνες

Νέα βράβευση για το ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort 5*

Το Sivota Diamond Spa Resort 5* έλαβε νέα τιμητική διάκριση από τη γερμανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Holiday.Check.com, αλλά και το Certificate of Excellence του Τrip Advisor, για το 2012.

Το Sivota Diamond Spa Resort 5* έλαβε νέα τιμητική διάκριση από τη σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Γερμανίας, το Holiday.Check.com, ως επισφράγισμα του υψηλού δείκτη προσφερόμενων υπηρεσιών, σύφωνα με τα σχόλια αξιολόγησης των επισκεπτών. Ακόμη, τo ξενοδοχείο βραβεύθηκε με το Certificate of Excellence του ΤripAdvisor, για την χρονιά 2012. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται από τον διεθνή τουριστικό οργανισμό σε εκείνα τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν εξαιρετικές αξιολογήσεις από τους πελάτες–μέλη του.

Το Sivota Diamond Spa Resort είναι ένα νέο ξενοδοχείο πολυτελείας στα Σίβοτα Θεσπρωτίας, χτισμένο στην κορυφή του λόφου του οικισμού, απ’όπου προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό θέαμα. Οι φυσικές ομορφιές της περιοχής το έχουν καταστήσει πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους παραθεριστές με ιδιαίτερη προσέλευση τα τελευταία χρόνια.

Διαθέτει δωμάτια, bungalows, family rooms, junior σουίτες και πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, στα πρότυπα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του επισκέπτη. Επιπλέον, διαθέτει δύο εστιατόρια, Pool Snack Bar, εξωτερικές πισίνες για μεγάλους και για παιδιά, κέντρο χαλάρωσης και σωματικής ευεξίας, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ιδιωτικό parking.

Το ξενοδοχείο, εκτός ότι προσφέρει στους πελάτες του μοναδικές διακοπές χαλάρωσης, είναι ιδανικό και για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, δεξιωσεων και πάρτυ, τόσο λόγω του εντυπωσιακού σκηνικού, που συνθέτουν οι εγκαταστάσεις του σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος της περιοχής, όσο και λόγω του έμπειρου προσωπικού, που είναι έτοιμο να καλύψει κάθε επιθυμία.

“Οι ιδιοκτήτες, η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι στο Sivota Diamond Spa Resort, αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, αφού διαπιστώνουν ότι παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, η επιθυμία και η συνειδητή πολιτική μας, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο από τους πελάτες του ξενοδοχείου”, λέει η διοίκηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024