Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία από την Radisson SAS στην Τουρκία και στην Ολλανδία

Νέα ξενοδοχεία από την Radisson SAS στην Τουρκία και στην Ολλανδία

Δύο νέα ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο από την εταιρία Radisson SAS Hotels, το ένα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και το άλλο στο Άμστερνταμ. Επίσης, στο τέλος του καλοκαιριού […]

Δύο νέα ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο από την εταιρία Radisson<.> SAS Hotels, το ένα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και το άλλο στο Άμστερνταμ. Επίσης, στο τέλος του καλοκαιριού θα προστεθεί και ένα άλλο ξενοδοχείο στο Ελσίνκι.
Μέσα στα βραχυπρόθεσμα σχέδια της Radisson SAS Hotels είναι η εξάπλωση στις μικρές πόλεις της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Αγγλία, την Γαλλία, την Ιταλία, και το Βέλγιο.
Η στρατηγική αυτή είναι ακριβώς η αντίθετη από την στρατηγική που ακολουθούν η Sheraton και η αλυσίδα Hilton, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Kurt Ritter. Σκοπός της εταιρίας είναι να υπάρχει απλώς ένα ξενοδοχείο της σε κάθε πρωτεύουσα, αλλά στις δευτερεύουσες πόλεις να είναι πολύ ισχυρή η παρουσίας της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024