Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέο, αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort
Ξενοδοχεία

Νέο, αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort

Το αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο 'Apleton Restaurant' βρίσκεται υπό την εποπτεία του Beth Din της Νίκαιας Γαλλίας (Rav Shimon Benagou).

Το εστιατόριο Apleton Restaurant θα είναι διαθέσιμο στο εξής κατά τη διάρκεια της διαμονής των πελατών στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort. Το αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο αυτό βρίσκεται υπό την εποπτεία του Beth Din της Νίκαιας Γαλλίας (Rav Shimon Benagou), προσφέροντας έναν πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό μπουφέ, à la carte δείπνο και πακέτα ημιδιατροφής.

Ανοίγοντας τις πόρτες του στις αρχές Αυγούστου, το Apleton βρίσκεται στο κέντρο του ξενοδοχείου, προσφέροντας έναν ηλιόλουστο εσωτερικό χώρο καθώς και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο με θέα τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας, με σκοπό το νέο εστιατόριο να είναι ένας εύθυμος χώρος για τους φιλοξενούμενους που τηρούν τη Κασρούτ, προσφέροντας ανεπανάληπτες γεύσεις που ετοιμάζονται από ποιοτικά υλικά, που προμηθεύουν πιστοποιημένοι Κοσέρ διανομείς από τη Γαλλία.

Μαζί με το νέο εστιατόριο, προσφέρονται πλέον και υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις (Μπαρ Μιτσβά, γάμοι, συνέδρια, κ.λπ.), με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας των σεφ του ξενοδχοείου στον τομέα αυτό.

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, χτισμένο σε μια ιδιωτική χερσόνησο, περιτριγυρισμένο από ένα Βοτανικό Κήπο των 167 στρεμμάτων, προσφέροντας θέα στο Αιγαίο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 20 λεπτά από την πόλη και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου και δίπλα στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα προσφέρει στους επισκέπτες 3 ξενοδοχειακές συλλογές από δωμάτια με διαφορετικό στυλ και δυνατότητες διαμονής, από οικογενειακά bungalows έως και βίλες με ιδιωτικές πισίνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024