Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο πρόγραμμα για τους πελάτες των ξενοδοχείων Westin Hotels & Resorts

Νέο πρόγραμμα για τους πελάτες των ξενοδοχείων Westin Hotels & Resorts

Τα ξενοδοχεία Westin Hotels & Resorts για να γιορτάσουν τον ερχομό της καλοκαιρινής περιόδου ανακοίνωσαν το πρόγραμμα Westin Good Buy Getaways, ένα πρόγραμμα ειδικά για φτιαγμένο για οικογένειες και για […]

Τα ξενοδοχεία Westin<.> Hotels & Resorts για να γιορτάσουν τον ερχομό της καλοκαιρινής περιόδου ανακοίνωσαν το πρόγραμμα Westin Good Buy Getaways, ένα πρόγραμμα ειδικά για φτιαγμένο για οικογένειες και για ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται σε περισσότερα από 100 ξενοδοχεία Westin σε 23 χώρες και οι τιμές θα αρχίζουν από 99 δολάρια.
Επίσης, με το πρόγραμμα αυτό δίνεται η δυνατότητα για εκπτώσεις από 20-40% ανάλογα την περίοδο της παραμονής. Το πρόγραμμα θα ισχύει από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου.
Τα ξενοδοχεία Westin ανήκουν στην αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Στην Ευρώπη υπάρχουν στις πόλεις: Λονδίνο, Παρίσι, Βερσαλλίες, Βερολίνο, Δρέσδη, St. Jullians (Μάλτα), Άμστερνταμ, Ayshire (Σκωτία), Γενεύη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024