Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ρεκόρ κρατήσεων το 2008 για την Best Western International
Online κρατήσεις μεμονωμένων πελατών αξίας 1,16 δισ. δολ.

Νέο ρεκόρ κρατήσεων το 2008 για την Best Western International

Η ανοδική πορεία της Best Western International συνεχίστηκε και το 2008, όπου έκλεισε με νέο ρεκόρ κρατήσεων. Η μεγαλύτερη αλυσίδα ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο διένειμε, μέσω του online συστήματος κρατήσεων, […]

Η ανοδική πορεία της Best Western International συνεχίστηκε και το 2008, όπου έκλεισε με νέο ρεκόρ<...> κρατήσεων. Η μεγαλύτερη αλυσίδα ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο διένειμε, μέσω του online συστήματος κρατήσεων, στα ξενοδοχεία μέλη της, κρατήσεις μεμονωμένων πελατών αξίας 1,16 δισ. δολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 40% του τζίρου αυτού προήλθε από κρατήσεις που έγιναν μέσω του εταιρικού κόμβου www.bestwestern.com και το 21% από τα τηλεφωνικά κέντρα κρατήσεων της αλυσίδας ενώ το ποσοστό των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκε μέσω των αεροπορικών συστημάτων ανήλθε στο 39%.

Αντίστοιχα στην περιοχή ευθύνης του Ελληνικού γραφείου τα Best Western Ξενοδοχεία μοιράστηκαν το 2008 κρατήσεις συνολικής αξίας 2,4 εκατ. ευρώ, το 60% του οποίου αφορούσε τα ελληνικά Best Western ξενοδοχεία. Κυριότερη πηγή κρατήσεων αναδείχτηκε ο κόμβος της Best Western International www.bestwestern.com, ο οποίος κάλυψε το 41% του τζίρου και το 40% των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του online συστήματος κρατήσεων της αλυσίδας.

Παράλληλα αύξηση παρουσιάζει και ο αριθμός των ξενοδοχείων μελών του γραφείου της Best Western Ελλάδος. Το 2008 εντάχθηκαν δύο νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ένα νέο ξενοδοχείο στη Βουλγαρία, ένα νέο ξενοδοχεία στη Ρουμανία και το δεύτερο Best Western ξενοδοχείο στην Αρμενία και πλέον το δυναμικό του Ελληνικού γραφείου περιλαμβάνει 48 ξενοδοχεία μέλη ανεξάρτητης ιδιοκτησίας σε 4 χώρες.

Το γραφείο της Best Western Ελλάδος κάλυψε και το 2008 με επιτυχία τους 8 ετήσιους στόχους που θέτει η Best Western International, αποδεικνύοντας ότι το σύνολο του προσωπικού του ελληνικού γραφείου εργάζεται με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα.
Οι ετήσιοι στόχοι ανάπτυξης που θέτει η Best Western International σε όλα τα διεθνή γραφεία αφορούν:

  • στην ποιότητα των υπηρεσιών και το βαθμό ικανοποίησης των ξενοδοχείων μελών
  • στην βαθμολογία που δίνουν οι πελάτες στα Best Western ξενοδοχεία μέσω σχετικού ερωτηματολογίου που τους αποστέλλεται έπειτα από κάθε διαμονή τους σε ξενοδοχείο της αλυσίδας,
  • στην ανοδική πορεία της βαθμολογίας των ξενοδοχείων στον ετήσιο Έλεγχο Ποιότητας, όσον αφορά στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους
  • στην ανοδική πορεία της βαθμολογίας των ξενοδοχείων στον ετήσιο Έλεγχο Ποιότητας, στις Ελάχιστες Προδιαγραφές (Minimum Standards)
  • στην αύξηση των εξερχόμενων διανυκτερεύσεων από την Ελλάδα
  • στην αύξηση των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδος
  • στην αύξηση των κρατήσεων που πραγματοποιούνται από τα μέλη του club πιστότητας πελατών Best Western Rewards
  • στην ένταξη νέων ξενοδοχείων μελών

    Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του συνόλου των Best Western γραφείων θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο στη Λιθουανία κατά τη διάρκεια των εργασιών της διεθνούς συνάντησης των 100 ηγετικών στελεχών της Best Western International.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024