Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο spa menu από το Hiltonia Spa σε συνεργασία με τη Symmetria και τη Cinq Mondes
Spa

Νέο spa menu από το Hiltonia Spa σε συνεργασία με τη Symmetria και τη Cinq Mondes

Νέα σειρά από θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς βασισμένες στην αρωματοθεραπεία, στα βιολογικά προϊόντα αλλά και στις σύγχρονες τάσεις της κοσμετολογίας στο Hiltonia Spa.

Το Hiltonia Spa παρουσιάζει μια νέα σειρά από θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς βασισμένες στην αρωματοθεραπεία, στα βιολογικά προϊόντα αλλά και στις σύγχρονες τάσεις της κοσμετολογίας. Το Spa του Hilton Αθηνών εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την κλινική Symmetria, ενώ παράλληλα υιοθετεί τη νέα σειρά θεραπειών με οργανικά προϊόντα από τη Cinq Mondes.

Το νέο spa menu περιλαμβάνει θεραπείες περιποίησης προσώπου, μασάζ σώματος,  αδυνατιστικές και συσφιγκτικές θεραπείες σώματος, θεραπείες ειδικά για άντρες, αλλά και δύο νέα Signature Treatments που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Hiltonia Spa από την The Aromatherapy Company η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Symmetria. Το Luxury Grecian Full Body Treatment και το Ultimate Luxury Grecian Full Body Treatment είναι οι προτάσεις του Hiltonia Spa  για την απόλυτη αίσθηση ανανέωσης με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων από την ελληνική φύση, όπως το νερόλι, το γλυκό πορτοκάλι, το θυμάρι, το φασκόμηλο και ο ελίχρυσος.

Θεραπείες όπως η “Tailor Made Facial Experience” με τη χρήση της τεχνολογίας reveal imager, η “Fire & Ice Rejuvenating Treatment” με AHA και η “Collagen & Hyaluronic Intensive Treatment” αποτελούν μόνο ένα δείγμα από τη μεγάλη γκάμα επιστημονικών υπηρεσιών ομορφιάς και αντιγήρανσης με την υπογραφή της Symmetria στο Hiltonia Spa. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να ανανεωθεί μετά από ένα απαιτητικό επαγγελματικό ταξίδι, προτείνεται το “Jet Lag Massage” που περιλαμβάνει το “sleep massage” για πλήρη χαλάρωση και προετοιμασία για τον ύπνο ή το “energizing massage” για ανάκτηση της χαμένης ενέργειας.

Τέλος, η Πράσινη Σειρά θεραπειών της Cinq Mondes βασίζεται σε παραδοσιακά τελετουργικά “από τις πέντε ηπείρους”, με τη χρήση βιολογικών προϊόντων. Προτείνεται το body scrub με έλαιο monoi και ζάχαρη, το παραδοσιακό μασάζ Lomi-Lomi από την Ταϊτή ή το μπαλινέζικο τελετουργικό ομορφιάς με πέντε είδη τροπικών λουλουδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024