Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο πολυτελείας στον Όμιλο Mamidakis Hotels

Νέο ξενοδοχείο πολυτελείας στον Όμιλο Mamidakis Hotels

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο δημιούργημα του Ομίλου Mamidakis Hotels στην Εκάλη. Το νέο ξενοδοχείο που ανήκει στην κατηγορία πολυτελείας ονομάζεται Life Gallery Athens και ήδη έχει ενταχθεί στα […]

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο δημιούργημα του Ομίλου Mamidakis Hotels στην<...> Εκάλη. Το νέο ξενοδοχείο που ανήκει στην κατηγορία πολυτελείας ονομάζεται Life Gallery Athens και ήδη έχει ενταχθεί στα Small Luxury Hotels of the World και στα Design Hotels, αλλά και στο σχέδιο Ολυμπιακής Φιλοξενίας του 2004. Το Life Gallery Athens απευθύνεται στον επαγγελματία που ταξιδεύει αλλά και στον απλό τουρίστα που αναζητά ένα ήσυχο περιβάλλον με υψηλή αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό. Το ύψος της επένδυσης ανήλθε στα 14 εκατ. ευρώ.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου εκφράζεται σε ένα κτίριο απέριττου και αέρινου σχεδιασμού με επιφάνειες από γυαλί, διακριτικές πισίνες, κήπους Ζen, στοιχεία ethnic, εξωτερικές βεράντες όλα σε πλήρη εναρμόνιση με την φύση.

Με τον καινοτόμο τρόπο των κινητών υαλοστασίων, ο κάθε εξώστης των δωματίων λειτουργεί σαν αίθριο μειώνοντας τους εξωτερικού θορύβους. Τα υαλοπετάσματα απορρόφησης ηλιακής ενέργειας με την περιστροφή-άνοιγμα βοηθούν στον καλύτερο αερισμό και προφύλαξη από τους εξωτερικές συνθήκες. Οι κοινόχρηστοι χώροι με τα ανοιγόμενα υαλοστάσια αποτελούν συνέχεια των εσωτερικών χώρων.

Και τα 30 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μόνιμες πρωτότυπες κατασκευές, με τον φωτισμό να βρίσκεται στον πλήρη έλεγχο του επισκέπτη ώστε ανάλογα με την διάθεσή του ο ίδιος να δημιουργεί το “φωτιστικό του σενάριο”.

Tα δωμάτια σχεδιάστηκαν σε ενιαίο χώρο. Στο κέντρο διατάσσονται τα κρεβάτια με προσανατολισμό στο μεγάλο άνοιγμα με θέα στον εξώστη-αίθριο και το εξωτερικό φυσικό περιβάλλον. Σε κάθε ένα υπάρχει καθιστικό, έπιπλο mini-bar, τηλεόραση επίπεδης κινούμενης οθόνης με σύστημα δορυφορικής και interactive Τv, καθώς και έπιπλο βιβλιοθήκη-γραφείου ώστε ο φιλοξενούμενος να μπορεί να εργαστεί χρησιμοποιώντας και τα παρεχόμενα τεχνολογικά βοηθήματα (Fax, Internet, κλπ.).

Ο χώρος του εξώστη – αίθριου σε επέκταση του δωματίου είναι διαμορφωμένος σε καθιστικό και ηλεκτρονικά οι συνθήκες φωτισμού και αερισμού ελέγχονται απόλυτα από τον φιλοξενούμενο

Οι αυξημένες ανάγκες φωτισμού και ρύθμισής του μέσα από ένα αυτόματο σύστημα, φιλικό στο χρήστη, σταθερό, τυποποιημένο και απλό στην συντήρησή του οδήγησαν στην επιλογή του instabus EIB.

Είναι η τεχνική που επιτρέπει την σύνδεση και τον έλεγχο όλων των στοιχείων φωτισμού, τις κουρτίνες και τα γυάλινα προστατευτικά σε μια κοινή πλατφόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Το Life Gallery Athens διαθέτει επίσης δύο αίθουσες για διοργάνωση συνεδρίων από δεκατέσσερα έως εκατό άτομα, δύο πισίνες εστιατόριο, μπαρ και πλήρως εξοπλισμένο χώρο για spa.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024