Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Γιώργος Πελεκανάκης νέος γενικός διευθυντής στον όμιλο H Ηotels Collection
Ξενοδοχία

Ο Γιώργος Πελεκανάκης νέος γενικός διευθυντής στον όμιλο H Ηotels Collection

Ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης αποχώρησε από τη γενική διεύθυνση της Avra Hotel Collection, όπου κατείχε την θέση του γενικού διευθυντή από το 2017, έχοντας την ευθύνη λειτουργίας 6 ξενοδοχείων.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του ομίλου H Ηotels Collection, ο οποίος διαθέτει 6 ιδιόκτητα ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο, προχωρά στην πρόσληψη του κ. Γιώργου Πελεκανάκη, ως γενικού διευθυντή.

O όμιλος H Hotels Collection, που ιδρύθηκε και διοικείται από τον κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου, είναι σταθερά κάθε χρόνο, μεταξύ των πλέον κερδοφόρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, ενώ βραβεύεται συνεχώς για την παροχή υπηρεσιών του, από όλους τους μεγάλους Tour Operators.

Ο κ. Πελεκανάκης, αποχώρησε από τη γενική διεύθυνση της Avra Hotel Collection, όπου κατείχε την θέση του γενικού διευθυντή από το 2017, έχοντας την ευθύνη λειτουργίας 6 ξενοδοχείων. Εκτός από τον Όμιλο Κριτσωτάκη, ο κ. Πελεκανάκης έχει αναλάβει καθήκοντα σε τους Ομίλους Μαντωνανάκη, Μεταξά και Aldiana, ενώ έχει εργαστεί και στο εξωτερικό (Αυστρία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Σενεγάλη, Κανάρια Νησιά).

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο (Mayia Exclusive Resort & Spa, Princess Andriana Resort & Spa, Lindos Princess Beach Hotel, Boutique 5, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun), με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024