Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται τους καταλόγους των εστιατορίων του Nana Beach
Γαστρονομία

Ο Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται τους καταλόγους των εστιατορίων του Nana Beach

Η σύνθεση των μενού δεν περιορίζεται μόνο στις προτάσεις για τα a la carte εστιατόρια του ξενοδοχείου, αλλά και στις επιλογές για μπουφέ, παιδικά μενού, ειδικά μενού για χορτοφάγους, χωρίς να λείπουν οι φημισμένες συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου με ψάρι.

Το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του, με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διακεκριμένο chef Λευτέρη Λαζάρου και τον επίσης αξιόλογο chef Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς και την εταιρεία τους L&L Chef Consulting. Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μέλλον, το ξενοδοχείο ετοιμάζεται να υποδεχτεί την σεζόν 2016, δίνοντας έμφαση στην γαστρονομική του ταυτότητα.

Ο κ. Λαζάρου – ο πρώτος Έλληνας Chef που βραβεύθηκε με αστέρι Michelin – ο κ. Σουλτάτος και οι συνεργάτες τους, αναλαμβάνουν την επιμέλεια και σύνθεση των μενού όλων των εστιατορίων του ξενοδοχείου που περιλαμβάνουν πιάτα από την Ελληνική και Κρητική κουζίνα, καθώς και επιλεγμένα πιάτα από την Ιταλική, Ασιατική και Μεξικανική Κουζίνα.

Η σύνθεση των μενού δεν περιορίζεται μόνο στις προτάσεις για τα a la carte εστιατόρια του ξενοδοχείου, αλλά και στις επιλογές για μπουφέ, παιδικά μενού, ειδικά μενού για χορτοφάγους χωρίς να λείπουν οι φημισμένες συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου με ψάρι, υλικό που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην κουζίνα του κορυφαίου Έλληνα chef.

“Έχοντας διαγράψει μια πορεία 30 επιτυχημένων χρόνων στον τομέα του τουρισμού, το ξενοδοχείο Nana Beach, συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους που θα εξελίξουν το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών του και της φιλοξενίας που προσφέρει, σημαντικό κομμάτι της οποίας αποτελεί και η γαστρονομία. Με αφετηρία τα παραπάνω, το ξενοδοχείο καλωσορίζει τον Λευτέρη Λαζάρου και τους συνεργάτες του για μια συνεργασία που στοχεύει να ενισχύσει την αέναη προσπάθεια της Εταιρείας Καράτζη για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας και στον χώρο του τουρισμού”, αναφέρει η εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024