Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Zeus International επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στα Δωδεκάνησα
Ξενοδοχία

Ο Όμιλος Zeus International επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στα Δωδεκάνησα

Το ξενοδοχείο KoSea Boutique Hotel θα διαθέτει 73 ευρύχωρα και κομψά δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής με θέα στη θάλασσα, δύο εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα καθώς και Street Food, εξωτερική πισίνα, pool bar, κέντρο ευεξίας & spa και play room για τα παιδιά.

Ο Όμιλος Zeus International ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στη Νότια Ευρώπη στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων εγκαινιάσει την παρουσία του στην περιοχή των Δωδεκανήσων και ανακοινώνει τη διαχείριση του πρώην ξενοδοχείου Philippion Hotel & Apartments. Η ολοκλήρωση της ολικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022 και θα αποτελεί ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην καρδία της Κω, το KoSea Boutique Hotel.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 73 ευρύχωρα και κομψά δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής με θέα στη θάλασσα, δύο εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα καθώς και Street Food, εξωτερική πισίνα, pool bar, κέντρο ευεξίας & spa και play room για τα παιδιά. Η προνομιακή τοποθεσία του KoSea Boutique Hotel είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες το νησί της Κω, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο εμπορικό κέντρο και το γραφικό λιμάνι που απέχει μόλις 300 μέτρα, σε εστιατόρια και bar, τα οποία απέχουν μόλις λίγα βήματα από το ξενοδοχείο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι αδιαμφισβήτητα ότι βρίσκεται στην πιο κεντρική τοποθεσία του νησιού και το καθιστά μια εξαιρετική και βολική βάση διακοπών και μια μοναδική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στα πάντα.

Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν ακόμα αρκετοί ενδιαφέροντες αρχαιολογικοί χώροι. Ο Πλάτανος του Ιπποκράτη, το Ρωμαϊκό Ωδείο και το Casa Romana είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα της περιοχής, λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ενώ η πλησιέστερη οργανωμένη παραλία απέχει μόλις 50μ. Τέλος, σε απόσταση 24 χλμ. βρίσκεται το Διεθνή Αερολιμένα Κω “Ιπποκράτης”.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International” ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός, προέδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και πρόσθεσε ότι “η Κως λόγω του παρθένου φυσικού κάλλους και της στρατηγικής θέσης της τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024