Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Παναγιώτης Αναστασίου ανάλαβε Executive Chef στο NJV Athens Plaza
Ξενοδοχεία

Ο Παναγιώτης Αναστασίου ανάλαβε Executive Chef στο NJV Athens Plaza

Παναγιώτης Αναστασίου

Το NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Chef Παναγιώτη Αναστασίου, ενισχύοντας την κουζίνα του με ελληνική γαστρονομική παράδοση και μεσογειακές γεύσεις.

Το NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος αναλαμβάνει την κουζίνα του ξενοδοχείου. Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, έρχεται να ενσωματώσει την ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, το NJV Athens Plaza επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία φαγητού, στο φιλόξενο και εκλεπτυσμένο του περιβάλλον, στην “καρδιά” της Αθήνας. Ο νέος chef με τη μακρά μαγειρική του πορεία, έχοντας αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία δημιουργεί τις νέες επιλογές γευστικών πιάτων με την υπογραφή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και επιμελείται όλων των προσφερόμενων επισιτιστικών υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Τον πλούσιο μπουφέ πρωινού, τα μενού Banquet των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου – Explorer’s Bar Bistro & Plaza Café  – καθώς και τις υπηρεσίες Catering.

To NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 και πλέον ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 159 δωμάτια και 21 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024