Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώνονται τα έργα αναβάθισης του Porto Carras για το 2021
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώνονται τα έργα αναβάθισης του Porto Carras για το 2021

Ανανεωμένοι χώροι στο Meliton 5*, με ανακαίνιση δωματίων και σουιτών, καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου. Βελτιωτικές εργασίες στη Μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών έως 60μ.

Το Porto Carras Grand Resort, τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στην Β. Ελλάδα, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών και της μέγιστης ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών, βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού της νέα ιδιοκτησίας για τη πλήρη ανακαίνιση του νέου Porto Carras κατά τα επόμενα 5 χρόνια, για τη φετινή σεζόν έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, καθώς και σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

– Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο το Porto Carras ανοίγει τις πόρτες του με ανανεωμένους χώρους στο Meliton 5*, κατόπιν ανακαίνισης των δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου, καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου. Οι εργασίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνουν πλήρη αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και αναβάθμιση του συστήματος σήμανσης.
– Οι βελτιωτικές εργασίες στη Μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών έως 60μ., αφορούν στην πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επισκεπτών, την αναβάθμιση ασφαλείας με νέο δίκτυο πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και την πλήρη αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων. Απώτερος στόχος να αναδειχθεί η Porto Carras Marina ως το σημείο συνάντησης και τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο.

– Το Γκόλφ του Porto Carras, το οποίο εκτείνεται σε 770 στρέμματα, έχει ανανεωθεί πλήρως για το 2021 κατόπιν αναδιαμόρφωσης της τελικής στρώσης χώματος στις 18 οπές, καθώς και επανατοποθέτηση 10.000 τ.μ. καταπράσινου γρασιδιού Platinum Paspalum.
– Αναφορικά με το πλήθος των υπόλοιπων αθλητικών και δραστηριοτήτων, τη φετινή χρονιά οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στα 6 νέα γήπεδα Τένις με Greenset επιφάνεια, ενώ το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.
– Στην παραλία 9 χμ., οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας θα ολοκληρωθούν πλαισιώνοντας το καινούριο Beach Bar στο Meliton 5*, ενώ οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται. Τέλος, το Kids Club καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες με μία ολοκαίνουρια εξωτερική Παιδική Χαρά στους κήπους.
– Σε έκταση 17.630 στρεμμάτων και σε ένα καταπράσινο τοπίο, τα ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια μέσα σε 28 χλμ. που περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη θέα στη θάλασσα, προσφέρουν ιδανικό σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες φυσικής άσκησης.

Με γνώμονα τη μείωση της εξάπλωσης του COVID–19, όλες οι υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν υπό τη προστασία του Πρωτόκολλου Διακοπών το οποίο εμπεριέχει τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της εξάπλωσης του COVID–19, όπως χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρη απολύμανση και βαθιές μεθόδους καθαρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023