Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Divani Palace Acropolis
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Divani Palace Acropolis

Ανακαινίστηκαν 52 executive rooms και δύο οικογενειακές σουίτες. Συνολικά, διατίθενται 238 δωμάτια, 10 σουίτες και 8 αίθουσες συσκέψεων, όλα έτοιμα να καλωσορίσουν επαγγελματίες ή επισκέπτες αναψυχής.

Ο Όμιλος Διβάνη παρουσιάζει το ανακαινισμένο τμήμα του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis που είναι έτοιμο να υποδεχθεί στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο, διαθέτει πλέον 52 ολοκαίνουργια executive δωμάτια, διακοσμημένα με μια αίσθηση σύγχρονης κομψότητας με ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, πολυτελές μπάνιο και ένα πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα είτε στην πόλη ή στην Ακρόπολη. Στα δωμάτια υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο mini bar και δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού.

Στο ξενοδοχείο προστέθηκαν δύο ευρύχωρες οικογενειακές σουίτες. Είναι ιδανικά σχεδιασμένες για να φιλοξενήσουν δύο ενήλικες και έως δύο παιδιά. Οι επισκέπτες θα βρουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια και ένα κομψό σαλόνι, όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν καναπέ-κρεβάτι. Αυτή η σουίτα διαθέτει ξεχωριστό σαλόνι και τραπεζαρία και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την θέα είτε στην πόλη ή στην πισίνα.

Παράλληλα, ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία με το πρόγραμμα Divani Collection Hotels DISCOVERY, στο μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας του κόσμου για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στα μέλη του, σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό συμμετέχουν περισσότερα από 500 ξενοδοχεία με 35 brands σε 85 χώρες και εξυπηρετούνται περισσότερα από 11 εκατ. μέλη. Στα βασικά οφέλη του νέου προγράμματος περιλαμβάνονται ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, με το οποίο μπορούν τα μέλη να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους. Επίσης, διατίθενται επεκτεινόμενες βαθμίδες συνδρομής και ακόμα και τα νέα μέλη δικαιούνται προνόμια από την πρώτη τους διαμονή. Τέλος, τα μέλη του προγράμματος μπορούν να συμμετέχουν σε παρεχόμενες υπηρεσίες συμμετεχόντων ξενοδοχείων της πόλης τους χωρίς διαμονή.

Προσφέρεται μια ποικιλία από δωμάτια και σουίτες, έτοιμα να ικανοποιήσουν το γούστο κάθε επισκέπτη. Συνολικά, διατίθενται 238 δωμάτια, 10 σουίτες και 8 αίθουσες συσκέψεων, όλα έτοιμα να καλωσορίσουν επαγγελματίες ή επισκέπτες αναψυχής.

Η Acropolis Terrace Suite προσφέρει απεριόριστη θέα στην Ακρόπολη από την ιδιωτικότητα της ταράτσας. Η σουίτα είναι διακοσμημένη με art deco έπιπλα. Η πλήρως επιπλωμένη βεράντα διαθέτει ιδιωτικό τζακούζι και προσφέρει ένα ονειρικό περιβάλλον με θέα στην Ακρόπολη. Αυτή η σουίτα είναι επίσης ιδανική για εκδηλώσεις,  δείπνα ή απλά ένα μέρος για να θαυμάσει κανείς τη θέα στην Ακρόπολη.

Το Acropolis Secret προσφέρει πιάτα που τιμούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία αλλά φτιαγμένα με μοντέρνα δημιουργικότητα και με έμφαση στα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Το D Bar δίπλα στην πισίνα προσφέρει μια πρωτότυπη επιλογή από κοκτέιλ και ποτά που συνοδεύονται από φρέσκα σνακ.

Η κα Κωνσταντίνα Διβάνη, Marketing & Operations Director του Ομίλου σημειώνει: “Έχω μεγαλώσει μέσα στα ξενοδοχεία και πάντα παρατηρούσα ότι οι επισκέπτες μας αναζητούν άψογη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον όμιλο Διβάνη ένα χώρο εμπειριών και να φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια, επενδύοντας συνεχώς για να διατηρήσουμε ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό ξενοδοχειακό όμιλο. Όλα τα ξενοδοχεία έχουν ανακαινιστεί, επικεντρωνόμαστε σε ενέργειες sustainability ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί με το περιβάλλον και επενδύουμε στην άνεση, την πολυτέλεια και την ξεχωριστή φιλοξενία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024