Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Sani Gourmet
Εισαγωγή, φέτος, της ενότητας Η Γυναίκα ως Δημιουργική Σεφ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Sani Gourmet

Αισίως έκλεισε την πέμπτη του διοργάνωση το Sani Gourmet, που φέτος εισήγαγε την ενότητα “Η Γυναίκα ως Δημιουργική Σεφ”. Σπουδαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας επιδόθηκαν σε ευγενή άμιλλα με στόχο […]

Αισίως έκλεισε την πέμπτη του διοργάνωση το Sani Gourmet, που φέτος εισήγαγε την ενότητα “Η Γυναίκα ως Δημιουργική Σεφ”. Σπουδαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας επιδόθηκαν σε<...> ευγενή άμιλλα με στόχο την τέρψη του κοινού τους, αλλά και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας σχετικά με τις τάσεις της γαστρονομίας σήμερα, ειδικά στη “θηλυκή” της εκδοχή. Όπως σε κάθε διοργάνωση οι εντυπώσεις υπήρξαν ποικίλες, με κάποιες από τις συμμετέχουσες να συναρπάζουν με τις προτάσεις τους, άλλες να κινούνται σε πιο διακριτικούς τόνους, αλλά όλες να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σΆ αυτήν τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας. Πειραματισμοί, επιρροές, τεχνοτροπίες, όλα τέθηκαν υπό συζήτηση σΆ ένα περιβάλλον όπου τον πρώτο λόγο είχε η μίξη πολιτισμών και γεύσεων, με μεγάλη κερδισμένη τη διάθεση για δημιουργία και την ευρύτερη επικοινωνία των ανθρώπων μέσω του μοναδικού ίσως τομέα που τους φέρνει τόσο κοντά από άκρου εις άκρον της Γης: τη γεύση.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τις σεφ που με θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να συμμετάσχουν στο 5ο Sani Gourmet, τους χορηγούς, τους προμηθευτές, το προσωπικό των ξενοδοχείων και των εστιατορίων του Sani Resort όπου διεξήχθη η διοργάνωση, τους εκπροσώπους του Τύπου, τον Elvis Ζιάκο, ο οποίος έφτιαξε τη λίστα των κρασιών σε όλα τα δείπνα του Sani Gourmet και τον Γιώργο Λούκα, ο οποίος τελούσε χρέη σομελιέ στο Water Restaurant το δεύτερο Σαββατοκυριάκο με σεφ την Clare Smyth.

Ευχαριστούν, τέλος, το κοινό που τίμησε και πάλι το Sani Gourmet με την παρουσία του και τις δημιουργικές του παρεμβάσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024