Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΌμιλος Caldera Collection – Mykonian Selection: Διαχείριση ξενοδοχείων σε Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία
Ξενοδοχεία

Όμιλος Caldera Collection – Mykonian Selection: Διαχείριση ξενοδοχείων σε Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία

Η συνεργασία της OVERRON με τον Όμιλο Caldera Collection – Mykonian Selection, ως στρατηγικό συνεργάτη για τη διαχείριση πωλήσεων στις διεθνείς σελίδες Santorini Explore και Mykonos Explore μέσω facebook, θα προσφέρει σημαντική ώθηση και θα συμβάλει ουσιαστικά στη περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση σε νέους προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Caldera Collection, πέραν της Σαντορίνης, ξεκινά συμβόλαια διαχείρισης πωλήσεων και marketing στο νησί της Μυκόνου κάτω από την “ομπρέλα” Mykonian Selection, ενώ επεκτείνεται και στην Ιταλία.

Η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του ελληνικού τουρισμού, το νησί της Σαντορίνης. Ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο της φιλοξενίας, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 13 ποιοτικών ξενοδοχείων 5 αστέρων στο νησί, τα οποία αποκτούν δύναμη κάτω από την ίδια ομπρέλα – αυτή της Caldera Collection. Ταυτόχρονα, βεβαίως, διατηρούν τη μοναδικότητά τους και προωθείται ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κάθε ξενοδοχείου, “χτίζοντας” το brand name των ξενοδοχείων προσεκτικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέντε από τα ξενοδοχεία αυτά στη Σαντορίνη (εκ των οποίων το Volcano View είναι το μεγαλύτερο του νησιού με 80 δωμάτια) είναι ιδιόκτητα και ανήκουν στην οικογένεια Πατηνιώτη.

Ο Όμιλος έχει αναλάβει συνολικά τη διαχείριση 21 ξενοδοχείων, από τα οποία 6 στη Μύκονο (βίλες) και 2 στην Ιταλία. Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, η Caldera Collection εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της, χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.


(Από αριστερά), τα στελέχη του Ομίλου Caldera Collection – Mykonian Selection, οι κ.κ. Κυριάκος Σταμάτης, Online Sales Director, Ανδρέας Πατηνιώτης, αντιπρόεδρος και Παναγιώτης Kυρίτσης, διευθύνων σύμβουλος.

Ο Ομιλος Caldera Collection – Mykonian Selection απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας που επιτυγχάνουν επωφελείς συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως. Προσφέρουν συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection- Mykonian Selection. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ισχυρό όπλο τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σελίδα Explore Santorini αριθμεί ήδη παγκοσμίως περισσότερα από 374.000 μέλη που ενδιαφέρονται για διακοπές στη Σαντορίνη. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις γίνονται viral, προσφέροντας μια τεράστια διαφήμιση στην παγκόσμια αγορά.

Η συνεργασία της OVERRON με τον Όμιλο Caldera Collection – Mykonian Selection, ως στρατηγικό συνεργάτη για τη διαχείριση πωλήσεων στις διεθνείς σελίδες Santorini Explore και Mykonos Explore μέσω facebook, θα προσφέρει σημαντική ώθηση και θα συμβάλει ουσιαστικά στη περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση σε νέους προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024