Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠέντε υποψηφιότητες στα World Travel Awards το Divani Apollon Palace & Spa

Πέντε υποψηφιότητες στα World Travel Awards το Divani Apollon Palace & Spa

Το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες στα World Travel Awards, και συγκεκριμένα στις Europe`s Leading Hotel, Europe`s Leading Spa Resort, Greece`s Leading Hotel, Greece`s […]

Το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες στα World Travel Awards, και συγκεκριμένα στις<...> Europe`s Leading Hotel, Europe`s Leading Spa Resort, Greece`s Leading Hotel, Greece`s Leading Resort, Greece`s Leading Spa Resort.

Τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993 για να αναγνωρίσουν, τιμήσουν και βραβεύσουν τις προσπάθειες και ενέργειες σε όλους τους τομείς του τουρισμού. Οι υποψήφιοι κάθε χρονιά είναι αυτοί που ψηφίζονται την προηγούμενη σε κάθε κατηγορία. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες σε πάνω από 200 χώρες στον κόσμο. Η διαδικασία της ψηφοφορίας άρχισε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15η Αυγούστου 2005. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 13 Νοεμβρίου 2005 στο χώρο του Royal Opera House.

Το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτά τα βραβεία. Η κ. Ελένη Παρασκευοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγκ για τον Όμιλο Διβάνη δήλωσε “Είναι σημαντική για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη η αναγνώριση που λαμβάνουμε από ένα παγκόσμιο οργανισμό και μας προσφέρεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ένα διαγωνισμό τέτοιας εμβέλειας. Έχοντας ήδη κατακτήσει τον Ιανουάριο του 2005 δύο πολύ σημαντικά βραβεία από το Hospitality Sales & Marketing Association International ευχόμαστε και σε αυτό το διαγωνισμό να καταλάβουμε μια σημαντική θέση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024