Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPi Athens Suites: Νέα συνεργασία για τον Όμιλο Caldera Collection
Ξενοδοχεία

Pi Athens Suites: Νέα συνεργασία για τον Όμιλο Caldera Collection

Το ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία.

Ένα καινούργιο boutique ξενοδοχείο άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, το Pi Athens Suites (Π Athens Suites), δίπλα στο Καλλιμάρμαρο (Φωκιανού 4). Με θέα την Ακρόπολη και μια ανάσα από τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας στο Ζάππειο, το Π Athens Suites συνδυάζει το μοντέρνο design, με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία. Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και το πρωϊνό με “άρωμα” ελληνικής σφραγίδας. Επιπλέον, ο νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας διατίθεται και για συνέδρια.

Ο Όμιλος Caldera Collection προσφέρει συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη, δραστηριοποιούμενοι στους τομείς hotel management, των πωλήσεων, μάρκετινγκ και ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection. “Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων” αναφέρουν στελέχη της εταιρείας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024