Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠλήρης ανακαίνιση των αιθουσών εκδηλώσεων στον ημιώροφο του NJV Athens Plaza
Ξενοδοχεία

Πλήρης ανακαίνιση των αιθουσών εκδηλώσεων στον ημιώροφο του NJV Athens Plaza

Οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Pacific 1 & 2 και Atlantic του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza ανακαινίστηκαν πλήρως, με νέο σύστημα φωτισμού, πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, καθώς και με σύγχρονο ηχητικό σύστημα.

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται με τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Pacific 1 & 2 και Atlantic του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής και κοινωνικής εκδήλωσης. Οι αίθουσες ανακαινίσθηκαν και αναβαθμίστηκαν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα.

Μια ζεστή, αλλά και επιβλητική ατμόσφαιρα διαμορφώνεται μέσα από τις απαλές αποχρώσεις των νέων ξύλινων δρύινων επενδύσεων και της ταπετσαρίας στους τοίχους, υλικά που τονίζονται μέσω του προσεκτικά σχεδιασμένου φωτισμού. Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι οι λεπτές κάθετες γραμμές και η εναλλαγή του ύφους των υλικών στους τοίχους, ενώ στις οροφές εναλλάσσονται φωτεινά γραμμικά στοιχεία (φωτιστικά) και σκοτεινά γραμμικά στοιχεία (στόμια κλιματισμού).

Το νέο σύστημα φωτισμού, πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, καθώς και το σύγχρονο ηχητικό σύστημα, και o άρτιος κλιματισμός και αερισμός προσδίδουν μία ευεξία στο χώρο που μπορεί να υποδεχτεί μεγάλη ποσότητα επισκεπτών. Στοιχεία ενοποίησης και διαχωρισμού με κινητά πανέλα μεταβάλλουν τον χώρο προσαρμόζοντας πολυλειτουργικότητα “κλειστού” και ανοικτού τύπου, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών.

Ταυτότητα έργου

  • Αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή: AIRTEC Κατασκευές
  • Μηχανολογική μελέτη και κατασκευή: ECM Clima
  • Μελέτη φωτισμού: CPLD-Lighting Design Consultants

Υπενθυμίζεται ότι τo NJV Athens Plaza Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις, όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Διαθέτει πολλαπλές επιλογές για καφές και φαγητό, όπως το εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, το Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών, ενώ το Plaza Café αποτελεί ιδανικό σημείο για καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024