Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση του Lucy Hotel στην Καβάλα
Η επένδυση ανήλθε περίπου στα 10 εκατ. ευρώ

Πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση του Lucy Hotel στην Καβάλα

Το Μάιο του 2009 ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τουριστικές επενδύσεις του Νομού Καβάλας. Πρόκειται για την πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση του Lucy Hotel στην κατηγορία των 5 αστέρων. […]

Το Μάιο του 2009 ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τουριστικές επενδύσεις του Νομού Καβάλας. Πρόκειται για<...> την πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση του Lucy Hotel στην κατηγορία των 5 αστέρων. Η επένδυση ανήλθε περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.

Κτισμένο στο δυτικότερο ακρωτήρι της Καβάλας αποτελεί ένα από τα ορόσημα της πόλης, τόσο λόγω της τοποθεσίας του όσο και της αρχιτεκτονικής του. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο 8 ορόφων και αποτελείται από 149 δωμάτια.

Η κεντρική ιδέα σχεδιασμού του νέου Λούση ήταν η διατήρηση του απλού μοντερνισμού που χαρακτηρίζει το πρωτοποριακό για την εποχή του αρχιτεκτόνημα και της αισθητικής των 60s, με έντονες παρεμβολές σύγχρονων δομικών εφαρμογών. Το Lucy έχει την υποδομή που χρειάζεται ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα και υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία ενός έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού.

Είναι ίσως από τα λίγα ξενοδοχεία που συνδυάζουν το Business και το Resort, καθώς είναι μόλις 1,5 χλμ. από το λιμάνι της Καβάλας και 10 μέτρα από τη βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία της Καλαμίτσας. Ιδανικό για επαγγελματίες και συνέδρια και μια από τις πρώτες επιλογές για παραθερισμό.

Τα δωμάτιά του χωρίζονται σε Business Rooms, Standard Doubles, Superior Doubles, Junior Suites, Executive Suites. Επίσης, διαθέτει τις ακόλουθες παροχές: Κεντρικό Εστιατόριο Anatoli, A la Carte εστιατόριο North 40-55, Κεντρικό Bar Gran Turismo, συνεδριακές αίθουσες χωρητικότητας έως 700 άτομα, Business Center, εξωτερική πισίνα / Pool Bar.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Lucy Hotel ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Makryammos Bungalows, στο νησί της Θάσου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024