Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠλήθος βραβείων για τον Όμιλο Philian Hotels & Resorts
Διάκριση ξενοδοχείου

Πλήθος βραβείων για τον Όμιλο Philian Hotels & Resorts

Το La Piscine Art Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Ξενοδοχείο στην Σκιάθο για το 2014 από την Trivago,το Galaxy Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Καλύτερο Design Ξενοδοχείο στην Κεντρική Μακεδονία για το 2014 από την Trivago, ενώ στις λίστες με τις περισσότερες κρατήσεις total room nights και package room nights βρίσκεται το Vigles Sea View, βραβεύοντάς το η Expedia ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Για ακόμα μία χρονιά ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts διακρίθηκε με πλήθος τουριστικών βραβείων. Συγκεκριμένα, 10 βραβεία απαριθμούν στο σύνολο γι’αυτήν τη χρονιά τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από πασίγνωστα διεθνή websites, όπως Booking.com, Expedia, Tripadvisor και Trivago.


Το ξενοδοχείο La Piscine Art Hotel.

La Piscine Art Hotel

  • Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2014

Το La Piscine Art Hotel έχει αποσπάσει το βραβείο “Certificate of Excellence” από το Tripadvisor, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια τους.

  • TUI UK – “Best Accommondation”

Το La Piscine Art Hotel βραβεύεται σε ετήσια βάση εδώ και 10 χρόνια από την TUI UK ως “Best Accommondation” για τις υπηρεσίες και την αγάπη του κόσμου. Έτσι και το 2014 διακρίθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Σκιάθου στην κατηγορία του.

  • Τrivago – Top Hotel 2014

Το La Piscine Art Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Ξενοδοχείο στην Σκιάθο για το 2014 από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.

  • Tripadvisor – Crazy Cow Restaurant Certificate of Excellence Award 2014

Παράλληλα το Crazy Cow Wine Restaurant, το international gourmet restaurant του ξενοδοχείου La Piscine, έχει αποσπάσει το βραβείο“Certificate of Excellence” από το Tripadvisor.

Galaxy Design Hotel

  • Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2014

ΤGalaxy Design Hotel έχει αποσπάσει το βραβείο “Certificate of Excellence” από το Tripadvisor, την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια τους.

  • Trivago – Top Hotel Best Designer Hotel 2014

Το Galaxy Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Καλύτερο Design Ξενοδοχείο στην Κεντρική Μακεδονία για το 2014 από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.

Vigles Sea View Skiathos

  • Booking.com

Το Vigles Sea View βραβεύτηκε από το Booking.com, λόγω της εξαιρετικής βαθμολογίας από τα σχόλια των πελατών μας στην ιστοσελίδα τους.

  • Expedia – Best sales

Στις λίστες με τις περισσότερες κρατήσεις total room nights και package room nights βρίσκεται το Vigles Sea View, βραβεύοντάς το η Expedia ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Irida Aegean View Skiathos

  • Expedia Best sales

Η Expedia κατέταξε το Irida στο νούμερο ένα της λίστας με τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Tomato Hotel

  • Expedia Best sales

Η Expedia βράβευσε και συμπεριέλαβε το Tomato Hotel στη λίστα του με τα κορυφαία ξενοδοχεία.

“Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλο τον κόσμο για την στήριξή του. Τα βραβεία αυτά είναι η ανταμοιβή μας για όλες τις προσπάθειες μου κάνουμε καθημερινά. Στόχος μας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Δεσμευόμαστε κάθε χρόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι”, δηλώνει ο γενικός διευθυντής κ. Θωμάς Κουκουλάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024