Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠοδηλατοδρομία για τη στήριξη της UNICEF από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George
Ξενοδοχεία

Ποδηλατοδρομία για τη στήριξη της UNICEF από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George

Βασικοί στόχοι της 1ης Ποδηλατοδρομίας Road to Awareness – Athens 2013 ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, και η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτή του προγράμματος της Starwood για τη UNICEF.

Tα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, στο πλαίσιο των Ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Starwood EAME Road to Awareness (R2A) για τα Παιδιά.

Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood μέσω του οποίου ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη με διάφορες ενέργειες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF. Γι’αυτό το λόγο διοργανώθηκε με τη βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών συνεργατών των ξενοδοχείων η 1η Ποδηλατοδρομία Road to Awareness – Athens 2013 την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (διαδρομή 35 χλμ.), με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2013. Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος απέναντι από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Κύριο μήνυμα ήταν “Σε αυτή την ποδηλατοδρομία μια ομάδα τρέχει για καλό σκοπό.  Συγκεντρώνουμε εθελοντικές εισφορές για τη UNICEF και τα Παιδιά του Κόσμου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024