Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠραγματικότητα το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ευρώπη

Πραγματικότητα το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ευρώπη

Η W Hotels Worldwide, μία από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα σηματοδοτήσει την είσοδό της στην Ευρώπη με τα εγκαίνια του W Istanbul. Ένας αστράπτον πύργος […]

Η W Hotels Worldwide, μία από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα σηματοδοτήσει την είσοδό της στην Ευρώπη με τα εγκαίνια του W Istanbul. Ένας αστράπτον πύργος ανάμεσα σε επιχρυσωμένους θόλους<...>και μιναρέδες, το W Istanbul ενσωματώνει το πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, που βρίσκεται στο σημείο όπου η Ευρώπη συναντά την Ασία, τα αρχαία μνημεία συναντούν το θαυμάσιο σχέδιο, ο παλαιός ρομαντισμός συναντά την υψηλή ραπτική.

Ιδιοκτησία της «Akaretler Otel Isletmeciligi ve Turizm A.S.», το W Istanbul θα εξυπηρετεί ως το κεντρικό σημείο των Οθωμανικών Κατοικιών, ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα ανακαίνισης που έγινε ποτέ και άνοιξε για το κοινό στη Τουρκία. Το W Istanbul προσφέρει 134 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 26 σουιτών, την εμπειρία του «W Living Room», το εστιατόριο του Chef Jean-Georges Vongerichten’s Spice Market, και ένα μοναδικό Spa.

«Η W συνεχίζει να επεκτείνεται πέρα από τα όρια του καθημερινού ταξιδιού, προσφέροντας ένα μαγικό μείγμα σοφιστικέ προορισμών και καταπληκτικού σχεδίου», δήλωσε σχετικά ο κ. Ross Klein, Πρόεδρος της Starwood Luxury Brands Group. «Το δυναμικό μείγμα της ιστορίας και του μοντερνισμού της Κωνσταντινούπολης την καθιστούν ως ένα φανταστικό σκηνικό για την W. Η εμφάνιση των παγκόσμιας ποιότητας εστιατορίων, οι γκαλερί τέχνης και οι πωλητές ειδών πολυτέλειας στη πόλη συμβάλλουν στην καθιέρωση της Κωνσταντινούπολης ως αγαπημένο διεθνή προορισμό” συμπλήρωσε.

«Το W Istanbul θα είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν για τους παγκόσμιους πελάτες με το μοναδικό προϊόν και την εξαίρετη τοποθεσία του», είπε ο κ. Serdar Bilgili, Πρόεδρος της Bilgili Holding και ιδιοκτήτης του W Istanbul. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία με τη Starwood που έχουν δείξει το πάθος και τον επαγγελματισμό τους στο να φέρουμε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο στη Κωνσταντινούπολη. Είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσουμε τους φιλοξενούμενούς μας στο W Istanbul προσφέροντας ένα μοναδικό τρόπο ζωής μέσω των καταπληκτικών υπηρεσιών του».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την W στην Ευρώπη μετά από την αξιοθαύμαστη παγκόσμια επιτυχία της τα τελευταία χρόνια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φιλοξενούμενοί μας θα συγκλονιστούν με τα μοναδικά προϊόντα της, προσφέροντάς τους τις καλύτερες υπηρεσίες, το μοναδικό τρόπο ζωής και τη ψυχαγωγία», ανέφερε ο κ. Roeland Vos, Πρόεδρος της Starwood Hotels and Resorts στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κύριο Serdar Bilgili, ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της Akaretler Otel Isletmeciligi VE Turizm A.S., για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στην Starwood και την W Hotels» κατέληξε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024