Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠράσινοι σταθμοί φόρτισης EV Loader στα ξενοδοχεία Skiathos Palace και Alkyon στη Σκιάθο
Ξενοδοχεία

Πράσινοι σταθμοί φόρτισης EV Loader στα ξενοδοχεία Skiathos Palace και Alkyon στη Σκιάθο

Οι σταθμοί φόρτισης είναι τελευταίας τεχνολογίας, μέγιστης ισχύος 22kW, υποστηρίζοντας την ασφαλή φόρτιση σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, καθώς επίσης και την ταχυφόρτιση στα αυτοκίνητα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές.

Τα ξενοδοχεία Skiathos Palace και Alkyon επενδύουν στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης ανάπτυξης προσφέροντας νέες υπηρεσίες για την διευκόλυνση των επισκεπτών κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με την εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονων υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η πρωτοβουλία των δύο εμβληματικών ξενοδοχειακών μονάδων της Σκιάθου, εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των προσφερόμενων παροχών στους πελάτες τους και στην ανάγκη εξυπηρέτησης του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των λειτουργιών τους και στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού.

Οι σταθμοί φόρτισης είναι τελευταίας τεχνολογίας, μέγιστης ισχύος 22kW, υποστηρίζοντας την ασφαλή φόρτιση σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, καθώς επίσης και την ταχυφόρτιση στα αυτοκίνητα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές. Είναι ενταγμένοι στο δίκτυο της EV Loader και μέσω της ιστοσελίδας (evloader.com) και της εύχρηστης εφαρμογής για smartphones, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες και επισκέπτες των ξενοδοχείων, φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματός τους με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Οι δύο νέες υποδομές ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων αναβαθμίζουν το επίπεδο παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών στο νησί του Παπαδιαμάντη και προωθούν νέες τεχνολογίες φιλικότερες προς το περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024