Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρόεδρος του ευρωπαϊκού οργανισμού Historic Hotels of Europe η Ελληνίδα Βαρβάρα Αυδή
Ξενοδοχία

Πρόεδρος του ευρωπαϊκού οργανισμού Historic Hotels of Europe η Ελληνίδα Βαρβάρα Αυδή

Στόχος για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η εξάπλωση του δικτύου και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (σήμερα 20), η καθιέρωση του δικτύου ως leader στην αγορά του πολιτιστικού τουρισμού στη Ευρώπη και η ενδυνάμωση των ξενοδοχείων μελών με αύξηση των κρατήσεων και συνεχή παρουσία στην digital αγορά.

Οι εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο έγιναν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης των Historic Hotels of Europe και του Historic Hotels of Europe Hoteliers Meeting που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Schloss Leopoldskron στο Σάλτσμπουργκ (γνωστό στο ευρύ κοινό για τις σκηνές της ταινίας The Sound of Music).

Το διοικητικό συμβούλιο έχει έχει χρονικό ορίζοντα δύο ετών. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι:

  • Chairman: Barbara Avdis, ιδρυτής Yades Greek Historic Hotels
  • Vice Chairman: Sylvia Nylin, πρόεδρος Countryside Hotels Sweden
  • Vice Chairman: Max Eidlhuber, πρόεδρος Castle Hotels and Mansions, Austria
  • Treasurer: Ken Healy, μέλος ΔΣ Ireland’s Blue Book, Ireland
  • Secretary General: Jan Svoboda, πρόεδρος Historic Hotels of Slovakia.

Η Βαρβάρα Αυδή διετέλεσε πρόεδρος και τη διετία 2013-2015 κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια του οργανισμού με τον επαναπροσδιορισμό του Brand Historic Hotels of Europe στην παγκόσμια αγορά καθώς και σε εξειδικευμένες πολιτικές marketing μέσα από tools νέας τεχνολογίας. Τις επόμενες εβδομάδες εγκαινιάζεται η  νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα για τη Historic Hotels of Europe που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες και digital ανάγκες των ταξιδιωτών για πληροφόρηση, ανταλλαγή εμπειριών και άμεσες κρατήσεις όχι μόνο δωματίων αλλά και ταξιδιωτικών πακέτων.

Στόχος για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η εξάπλωση του δικτύου και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (σήμερα 20), η καθιέρωση του δικτύου ως leader στην αγορά του πολιτιστικού τουρισμού στη Ευρώπη και η ενδυνάμωση των ξενοδοχείων μελών με αύξηση των κρατήσεων και συνεχή παρουσία στην digital αγορά.

Το δίκτυο Ηistoric Hotels of Europe είναι το πανευρωπαικό δίκτυο ιστορικών ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1997 ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με στόχο την προβολή της μοναδικής ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και την αναλίωτη  διατήρησή της στο μέλλον. Μέλη του δικτύου αποτελούν 550 από τα καλύτερα ξενοδοχεία που λειτουργούν σε ιστορικά κτίρια ανά την Ευρώπη. Κάθε ξενοδοχείο δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία διαμονής σε ωραίους χώρους, αυθεντική τοπική κουζίνα και με προσήλωση στις αρχές της σωστής φιλοξενείας.

Κάθε ξενοδοχείο και ξενοδόχος αποτελεί θεματοφύλακα της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιστορίας ενός τόπου μέσα από την αναβίωση του κτίσματός του σε ξενοδοχείο και μεταφέροντας την ιστορία στους επισκέπτες του.

“Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου και την εκλογή μου ως προέδρου για 2η φορά στη Historic Hotels of Europe μου δίνει τη δύναμη και νέα ώθηση στην πορεία που ξεκίνησα λίγα χρόνια πριν σαν όραμα και χόμπυ με τη δημιουργία των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων ΥΑΔΕΣ και με στόχο την ένταξη της Ελλάδας στο χάρτη του πολιτιστικού τουρισμού στην Ευρώπη και παγκοσμίως”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024