Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρωτιές για μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Πρωτιές για μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν δύο από τα μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στα πλαίσια των Philoxenia Tourism Awards τα οποία απονεμήθηκαν στα εγκαίνια της 24ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia […]

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν δύο από τα μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στα πλαίσια<…> των Philoxenia Tourism Awards τα οποία απονεμήθηκαν στα εγκαίνια της 24ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia της Θεσσαλονίκης, επιβραβεύοντας τη συνέπεια των ξενοδοχείων σε θέματα φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών. Και τα δύο ξενοδοχεία τιμήθηκαν με το βραβείο του “Αργυρού Μορφέα”. Συγκεκριμένα, το παραδοσιακό κατάλυμα “Ανωβολιός” στον `Αγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου κέρδισε το βραβείο για το “Καλύτερο Ξενοδοχείο Βουνού ή Εξοχής” και το ξενοδοχείο “Xenia Volou” στο Βόλο διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες. Απέσπασε βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης”, καθώς και στην κατηγορία “Φιλικότερο Ξενοδοχείο για Παιδιά”.

Τα βραβεία παρέλαβαν η κα Βικοπούλου από το παραδοσιακό κατάλυμα “Ανωβολιός”, καθώς και ο κ. Αλεξόπουλος από το ξενοδοχείο “Xenia Volou” αντίστοιχα, από την κα Έμη Λιβανίου, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς των βραβείων της Philoxenia. Τα τρία αυτά βραβεία, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τόσο για το “Ανωβολιός” όσο και για το “Xenia Volou”, αφού στην ουσία τους τα απένειμαν κατόπιν αξιολόγησης “μυστικοί επιθεωρητές” που επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία. Φέτος, για πρώτη φορά και προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη αξιοπιστία στις αξιολογήσεις των επιθεωρητών, η HELEXPO συνεργάστηκε με το διαπιστευμένο φορέα TUV Hellas, χρησιμοποιώντας μόνον πιστοποιημένους επιθεωρητές.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε δημόσια να τους συγχαρεί θερμά για αυτή την τόσο σημαντική τιμητική διάκριση και να τους ευχηθεί καλή συνέχιση των διακεκριμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών που προσφέρουν στον ελληνικό τουρισμό αλλά και να ευχηθεί και στα υπόλοιπα μέλη της να εξασφαλίσουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις κάποιο τιμητικό βραβείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024