Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαRebranding για το Neptune Hotels της Κω – Στο επίκεντρο η βιωσιμότητα
Ξενοδοχεία

Rebranding για το Neptune Hotels της Κω – Στο επίκεντρο η βιωσιμότητα

Με την ανανέωση, το Neptune Luxury Resort προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες των επισκεπτών του, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και συνάμα, εμπλουτίζει και βελτιώνει τις υπηρεσίες του.

Το Neptune Hotels στο Μαστιχάρι της Κω, ανανεώνει την ταυτότητά του, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί ένα νέο λογότυπο στην ιστοσελίδα, ενώ πλέον μετονομάζεται σε Neptune Luxury Resort.

Με αυτήν την ανανέωση, το πολυτελές ξενοδοχείο διατηρεί την αφοσίωσή του για συνεχή βελτίωση, με στόχο να προσφέρει μια ακόμη πιο εναρμονισμένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του. Η ιστοσελίδα του Neptune αναπτύχθηκε από την Mozaik Hospitality, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία υψηλής ποιότητας ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.

Μέσω του νέου λογότυπου και ιστοσελίδας, το Neptune Luxury Resort αναδεικνύει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, την ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει, αλλά και το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει.

«To νέο μας όνομα, αλλά και το καινούργιο λογότυπο αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εμπειρία που έχουν οι επισκέπτες στο Neptune. Επιπρόσθετα, ο νέος ιστότοπος αντανακλά την αφοσίωσή μας για συνεχή βελτίωση και ανανέωση» αναφέρει ο γενικός διευθυντής του Neptune Luxury Resort, Κώστας Ζαρίκος.

«Κατανοούμε τη σημασία του να παρέχουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους – αλλά πριν και μετά από αυτές και είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος μας ιστότοπος θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Η σχεδίαση είναι απλή και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πρόσβασης σε πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης», υπογραμμίζει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024