Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSani/Ikos: Ημέρες καριέρας σε 5 πόλεις – Scouting για την στελέχωση του ομίλου
Ξενοδοχειακός Όμιλος

Sani/Ikos: Ημέρες καριέρας σε 5 πόλεις – Scouting για την στελέχωση του ομίλου

Συγκεκριμένα, από τις 23 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2023, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Sani/Ikos Group θα επισκεφτούν τις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, των Τρικάλων, των Ιωαννίνων και της Κοζάνης.

Ο όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο της στελέχωσης των ξενοδοχειακών του μονάδων στη Χαλκιδική, Κω και Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε 5 πόλεις, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως μπορούν να εξελίξουν την καριέρα τους στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Συγκεκριμένα, από τις 23 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2023, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Sani/Ikos Group θα επισκεφτούν τις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, των Τρικάλων, των Ιωαννίνων και της Κοζάνης για να ενημερώσουν αυτοπροσώπως τους υποψηφίους για τις δυνατότητες εργασίας στον ξενοδοχειακό όμιλο.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των Sani/Ikos Recruitment Days 2023, θα πραγματοποιηθεί σε κάθε πόλη στις 18:00-19:30, ένα ενενηντάλεπτο δωρεάν εκπαιδευτικό Masterclass με θέμα «Διαχείριση Αλλαγών στο Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον».

Σκοπός του Masterclass είναι  να δώσει χρήσιμες οδηγίες για το πως αναπτύσσουμε σημαντικές δεξιότητες όπως η προσαρμοστικότητα και η ανθεκτικότητα ώστε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τις αλλαγές σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία AR:RP Communications η οποία ειδικεύεται σε σεμινάρια ανάπτυξης Δεξιοτήτων Επικοινωνίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024