Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήScale Suites – Luxury Residence: Η πρώτη επένδυση της ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ στον ξενοδοχειακό κλάδο
Ξενοδοχεία

Scale Suites – Luxury Residence: Η πρώτη επένδυση της ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ στον ξενοδοχειακό κλάδο

Το συγκρότημα διαμορφώθηκε από πλευράς εγκαταστάσεων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικήs αγοράς.

Νέα προσέγγιση στην πολυτελή υποδομή φιλοξενίας της Αθήνας φιλοδοξεί να αποτελέσει το Scale Suites – Luxury Residence. Πρόκειται για επένδυση της εταιρείας ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ, μέσω της οποίας η εταιρεία εισέρχεται στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Το Scale Suites – Luxury Residence, που άνοιξε τις πύλες του το 2015 βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής, πλησίον της παραλιακής. Υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση της εταιρείας ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ, το συγκρότημα διαμορφώθηκε από πλευράς εγκαταστάσεων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικήs αγοράς. Η μονάδα συνδυάζει άρρηκτα τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις διαμονής με τις ποιοτικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς και μοντέρνου ξενοδοχείου.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κα Μαρία Φραγκουδάκη, “στην εταιρεία ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ επενδύσαμε με στόχο ο επισκέπτης να βρίσκει την άνεση και την πολυτέλεια μέσα στο διαμέρισμα του και όχι έξω από αυτό. Στο να βρίσκεται δηλαδή στην πολυτέλεια του σπιτιού του. Επενδύσαμε στην ιδέα των επιπλωμένων διαμερισμάτων με ξενοδοχειακό service. Δηλαδή επιπλωμένα διαμερίσματα που δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει ‘σαν στο σπίτι του’. Διαμερίσματα των 58 έως 120 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα με άνετους χώρους υποδοχής, κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, μπάνια, υπόγειο πάρκινγκ, τεράστιες περιφερειακές βεράντες δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τη θέα προς το Σαρωνικό στον εντελώς δικό του χώρο. Το service παρέχεται ‘customized’. Με το επαγγελματικά έμπειρο προσωπικό που διαθέτει  το Scale suites προσφέρει ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες 24 ώρες την ημέρα”.

Η κα Φραγκουδάκη, συνεχίζοντας τονίζει ότι το Scale Suites που αποτελεί έργο της μητέρας της Λουίζας Καλλιγά, άντλησε την επωνυμία του από την ελληνική λέξη “κλίμαξ”, “κλίμακα” με την έννοια της ανάπτυξης, προσαρμογής, προόδου αλλά και προσήλωσης στην τέχνη της φιλοξενίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Αυτό το όνομα θέλησε να δώσει η οικογενειακή εταιρεία ΟΙΝΟΗ στο νέο της δημιούργημα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής φιλοξενίας σε διττό ρόλο. Στο ρόλο του ‘επισκέπτη φιλοξενούμενου’, αλλά και του ‘ως αν ιδιοκτήτη’ διαμερίσματος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ο χειρισμός του μεγάλου χώρου ως τουριστικό κατάλυμα είναι κάτι νέο στην Ελλάδα. Η πατρίδα μας είναι χώρος φιλοξενίας από αρχαιοτάτων χρόνων προσφέροντας τον ήλιο, τη θάλασσα, την καλή διάθεση αλλά και τις νέες ιδέες στην καινοτομία, στη σκέψη, τη δημιουργικότητα, με μέτρο πάντα τον άνθρωπο.

Στο Scale Suites υπάρχουν όλα αυτά και χωρούν άνετα. Με μέτρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του στην μετακίνηση και την μετεγκατάσταση, του προσφέρουμε μεγαλόθυμα την τεράστια πείρα του management που διαθέτουμε για την εξυπηρέτηση του.
Ο χώρος που φιλοξενείται ο επισκέπτης μας είναι με τέχνη και γούστο φτιαγμένος μοντέρνος και υπερβολικά άνετος διότι επενδύσαμε στην smart άνεση μέσα στον χώρο φιλοξενίας”.

Σημειώνεται ότι στα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου καταγράφεται το γεγονός ότι η κα Φραγκουδακη, η οποία εργάζεται ως ζωγράφος και έργα της φιλοξενούνται σε αρκετές γκαλερί του εξωτερικού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, έχει δώσει έμφαση στην ανάδειξη της τέχνης και έχει επιμεληθεί η ίδια το καλλιτεχνικό κομμάτι του Scale Suites.

Δίνοντας στη μονάδα έναν έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, η κα Φραγκουδάκη φιλοξενεί έργα δικά της καθώς και άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Υπογραμμίζεται  ότι κάθε σουίτα έχει έργα ζωγραφικής εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά καθώς και αντικείμενα τέχνης ειδικά φτιαγμένα για το Scale Suites.

Οι λόγοι δημιουργίας της μονάδας, σύμφωνα με την κα Φραγκουδάκη, εστιάζονται στην:
1. Παρουσίαση μιας νέας πρότασης πολυτελούς και άνετης διαμονής στον προορισμό “Αθήνα” με ένα μοντέρνο και σύγχρονο συγκρότημα, που ξεχωρίζει τόσο για την  μοντέρνα αισθητική και μοναδική διακοσμητική αντίληψη και σύγχρονη τεχνολογία, όσο και για την πληρότητα και άνεση των χώρων και υπηρεσιών.
2. Προσφορά μιας νέας εναλλακτικής πρότασης υπερπολυτελούς διαμονής και εμπειρίας ανάμεσα στα κλασσικής πολυτέλειας ξενοδοχεία της Αθήνας ευρύτερα.
3. Εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων παροχής υπηρεσιών, διαχείρισης και λειτουργίας του ξενοδοχείου και των εγκαταστάσεων με το κατάλληλο προσωπικό που να ανταποκρίνεται τόσο στους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της εταιρείας όσο και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024