Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντικές διεθνείς διακρίσεις για ξενοδοχεία του Ομίλου Κυπριώτη & KICC
Βράβευση από διεθνή ταξιδιωτικά portals

Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για ξενοδοχεία του Ομίλου Κυπριώτη & KICC

Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Kipriotis Village Resort 4**** Sup. και Kipriotis Hippocrates 4**** από τα διεθνή ταξιδιωτικά portals www.zoover.nl και www.venere.com αντίστοιχα. Το Kipriotis Village Resort 4**** […]

Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Kipriotis Village Resort 4**** Sup. και Kipriotis Hippocrates 4****<...> από τα διεθνή ταξιδιωτικά portals www.zoover.nl και www.venere.com αντίστοιχα.

Το Kipriotis Village Resort 4**** Sup. διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, το οποίο οι επισκέπτες του www.zoover.nl συστήνουν ανεπιφύλακτα για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, ενώ το Kipriotis Hippocrates 4**** βραβεύτηκε με τη διάκριση “best servises” από το www.venere.com ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα ξενοδοχεία.

Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά portals, όπου εκατομμύρια ταξιδιώτες απ`όλη την Ευρώπη έχουν την δυνατότητα, εκτός από το να “κλείσουν” τον επόμενο προορισμό τους, να ασκούν αυστηρή κριτική και να αξιολογούν τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχείων που επισκέπτονται. Η αξιολόγηση των ξενοδοχείων γίνεται απευθείας από τους ίδιους τους επισκέπτες, χωρίς να μεσολαβεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

Σχετικά με τη διάκριση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που δύο από τα ξενοδοχεία μας ,απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο και μάλιστα σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό και δύσκολο περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το management team, όσο και το προσωπικό των δύο ξενοδοχείων για την εξαιρετική τους προσπάθεια να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου στα ξενοδοχεία του Ομίλου μας, ειδικά σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός το έχει πραγματικά ανάγκη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024