Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣημαντική βράβευση του Creta Maris Beach Resort από τους επισκέπτες του Booking.com
Διάκριση ξενοδοχείου

Σημαντική βράβευση του Creta Maris Beach Resort από τους επισκέπτες του Booking.com

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι πραγματοποίησαν την κράτηση τους μέσω του Booking.com ανέδειξαν το ξενοδοχείο, μέσω της δικής τους βαθμολόγησης, προσφέροντας 8,5 βαθμούς σε κλίμακα των 10.

Σε συνέχεια των βραβεύσεων και πιστοποιήσεων που έχει αποσπάσει από αναγνωρισμένους φορείς, τo Creta Maris Beach Resort είχε τη χαρά να βραβευτεί για μία ακόμη φορά από τους επισκέπτες του, μέσω του οργανισμού Booking.com, αποσπώντας το 2014 Award of Excellence.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι πραγματοποίησαν την κράτηση τους μέσω του Booking.com ανέδειξαν το ξενοδοχείο, μέσω της δικής τους βαθμολόγησης, προσφέροντας 8,5 βαθμούς σε κλίμακα των 10.

Με το βραβείο αριστείας, το Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις “αγαπημένες” επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών. Ως επιπλέον βασική προϋπόθεση θεωρείται η ύπαρξη τουλάχιστον 10 κριτικών εντός της χρονιάς. Όπως πιστοποιεί και το ίδιο το Booking.com, όλες οι κριτικές συντάσσονται από πραγματικούς επισκέπτες, βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυθεντικότητα της κάθε κριτικής.

Με αφορμή τη διάκριση του Creta Maris Beach Resort, ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο 2014 Award of Excellence του Booking.com. Αυτό το Βραβείο Αριστείας, όπως και όλα τα βραβεία που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα, μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, προσφέροντας στους επισκέπτες μας τον καλύτερό μας εαυτό, και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον τόπο μας, την Κρήτη. Το βραβείο αυτό σημαίνει για μας ένα ακόμη «Μπράβο» από τους επισκέπτες και κριτές μας, ενώ συνοδεύεται με τη δική μας υπόσχεση προς αυτούς για συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024