Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαSt’Astra East, πανοραμικό Multi Asian & Sushi bar restaurant στην καρδιά της Αθήνας
Γαστρονομία

St’Astra East, πανοραμικό Multi Asian & Sushi bar restaurant στην καρδιά της Αθήνας

Στο πανοραμικό sushi bar του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens, που επιμελείται ο Chef Christian Robert, μπορεί κανείς να απολαύσει ασιατικές γεύσεις από Κίνα, Ινδία, Ταϊλάνδη, Άγιο Μαυρίκιο, Ιαπωνία σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θέα.

Στο roof top του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens και με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το βραβευμένο multi-asian + sushi bar restaurant “St’Astra East” περιμένει και πάλι όλους φέτος το χειμώνα.

Το Radisson Blu Park Hotel Athens, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός έτους από την ένταξη στην διεθνούς φήμης αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson Blu, προσφέρει στους επισκέπτες το “Happy Birthday Μenu” σε ειδική τιμή, με μοναδικά πιάτα, όπως καρδιές φοίνικα με φρέσκο τόνο & χαβιάρι, σολομός Terri Yaki αλλά και spring rolls με παπάγια, φρέσκια βανίλια και sorbet lime.

Στο πανοραμικό sushi bar που επιμελείται ο Chef Christian Robert μπορεί κανείς να απολαύσει ασιατικές γεύσεις από Κίνα, Ινδία, Ταϊλάνδη, Άγιο Μαυρίκιο, Ιαπωνία σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θέα. Παράλληλα, στο lounge bar St’astra East ο mixologist Κωνσταντίνος Κότσης, ο οποίος επιμελείται “Happy Birthday” cocktails, όπως το Japanese Summer Rain.

Μουσική συνοδεία θα προσφέρουν έως το τέλος του χρόνου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με live sessions οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θοδωρής Γιαννόπουλος, Έφη Μαλτέζου και Θάνος Μαγδαληνός.

Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρικά δείπνα και prive parties, ενώ παρέχεται δωρεάν parking στο υπόγειο του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024