Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣταδιακή τουριστική οικιστική ανάπτυξη και όχι οικοπεδοποίηση κάνει το Πόρτο Καράς

Σταδιακή τουριστική οικιστική ανάπτυξη και όχι οικοπεδοποίηση κάνει το Πόρτο Καράς

Απάντηση έστειλε η Τεχνική Ολυμπιακή σε δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με πιέσεις που έγιναν για οικοπεδοποίηση του Πόρτο Καράς. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρίας τονίζει ότι “ο Όμιλος μας ουδέποτε […]

Απάντηση έστειλε η Τεχνική Ολυμπιακή σε δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με πιέσεις που έγιναν για οικοπεδοποίηση του<...> Πόρτο Καράς.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρίας τονίζει ότι “ο Όμιλος μας ουδέποτε πίεσε κανέναν άμεσα ή έμμεσα για δήθεν οικοπεδοποίηση του Πόρτο Καρράς”, και συνεχίζοντας αναφέρει ότι “ο όμιλος έχει επανειλημμένα ανακοινώσει εγγράφως και δημοσίως τις προοπτικές του περί ελαφράς και σταδιακής τουριστικής οικιστικής ανάπτυξης, με το διεθνώς εφαρμοζόμενο σύστημα fractioning, σε θέσεις που είναι σήμερα, ως επί το πλείστον, ελαιώνες, αμπελώνες, εσπεριδοειδή κλπ., χωρίς καμία υπέρβαση των ισχυόντων συντελεστών κάλυψης και δόμησης. Με την ολοκλήρωση της επένδυσης αυτής εντός δεκαετίας, θα καταληφθεί μόλις το 0,6% της όλης έκτασης του συγκροτήματος, χωρίς να καταστρέφεται η υπάρχουσα βλάστηση”. Σύμφωνα με την εταιρία, ο αποχαρακτηρισμός της έκτασης του Πόρτο Καρράς δεν έπαυσε να ισχύει ούτε τροποποιήθηκε μέχρι σήμερα και περιλαμβάνεται στη συμφωνία μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Πόρτο Καρράς και του Ελληνικού Δημοσίου, με την οποία έγινε η εξαγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024