Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην Ελλάδα η γενική συνέλευση της Historic Hotels of Europe το 2006

Στην Ελλάδα η γενική συνέλευση της Historic Hotels of Europe το 2006

Στην Ελλάδα και με `οικοδεσπότη` την αλυσίδα ιστορικών πολυτελών ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2006, η γενική συνέλευση των μελών του πανευρωπαϊκού δικτύου Historic Hotels […]

Στην Ελλάδα και με `οικοδεσπότη` την αλυσίδα ιστορικών πολυτελών ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο<...> του 2006, η γενική συνέλευση των μελών του πανευρωπαϊκού δικτύου Historic Hotels of Europe (HHE). Η χώρα μας επελέγη ομόφωνα ως τόπος διεξαγωγής της μίας εκ των δύο γενικών συνελεύσεων του ΗΗΕ για το 2006, ύστερα από σχετική πρόταση της Ελληνικής αλυσίδας, η οποία είναι πλήρες μέλος του φημισμένου αυτού δικτύου, από τα τέλη του περασμένου έτους.

Το δίκτυο HHE αποτελείται από 15 μέλη αλυσίδες ανεξάρτητων πολυτελών ιστορικών ξενοδοχείων, που δραστηριοποιούνται σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες και εκπροσωπούν συνολικά περισσότερα από 1.000 ανεξάρτητα ξενοδοχεία τα οποία λειτουργούν σε κάστρα, πύργους, μοναστήρια, επαύλεις και κτίρια ιστορικού ενδιαφέροντος. Πρόσφατα, συνήψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το δίκτυο Historic Hotels of America, οι βασικές κατευθύνσεις της οποίας, κυρίως στους τομείς της προβολής (έντυπους οδηγούς, ιστοσελίδες και άλλες διαφημιστικές ενέργειες) των μελών αμφότερων δικτύων και του marketing, οριστικοποιήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο και υλοποιούνται, ήδη, διεθνώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024