Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο Louis Creta Princess η σύνοδος της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης

Στο Louis Creta Princess η σύνοδος της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης

Το ξενοδοχείο Louis Creta Princess, Α΄ κατηγορίας, στα Χανιά της Κρήτης, επέλεξε η συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης για το συμπόσιο που διεξήχθη στις 27-29 Οκτωβρίου και τις συνεδριάσεις των Επιτροπών […]

Το ξενοδοχείο Louis<.> Creta Princess, Α΄ κατηγορίας, στα Χανιά της Κρήτης, επέλεξε η συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης για το συμπόσιο<...> που διεξήχθη στις 27-29 Οκτωβρίου και τις συνεδριάσεις των Επιτροπών Προέδρων Πολιτικής και Άμυνας. Στο συμπόσιο το οποίο προσφώνησε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης, πήραν μέρος αρκετοί Ευρωβουλευτές. Ανάμεσα στους συνέδρους ήταν ο πρόεδρος της Συνέλευσης της ΔΕΕ κ. Luis Maria de Puig, η αντιπρόεδρος κ. Durrieu Josette, ο πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Baumel Jacques, ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κυπριακής Βουλής κ. Τάκης Χατζηδημητρίου κ.ά. Θέμα της Συνόδου ήταν "Η Ασφάλεια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη".
Το Louis Creta Princess διαθέτει 11 συνολικά, άρτια εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε 75 στρέμματα γης.
Είναι μέλος της αλυσίδας Louis Hotels η οποία διαθέτει 17 ξενοδοχεία στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024