Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο πάνθεον των 'Brands with history' το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
Ξενοδοχεία

Στο πάνθεον των 'Brands with history' το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Το 'Brands with History' αναγνώρισε το NJV Athens Plaza για την ιστορία του, την επιτυχημένη πορεία του και τη διαχρονικότητά του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Brands with history Vol. 2”, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza τιμήθηκε για τη δική του μοναδική ιστορία στην ελληνική φιλοξενία και τα 40 χρόνια πορείας του στην τουριστική αγορά. Σε μια λαμπρή τελετή στο Ecali Club την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, το “Brands with History” αναγνώρισε το NJV Athens Plaza για την ιστορία του, την επιτυχημένη πορεία του και τη διαχρονικότητά του.

Η γενική διευθύντρια του NJV Athens Plaza κα Βάνα Λαζαράκου, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση του NJV Athens Plaza δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά να συγκαταλέγεσαι στο πάνθεον των brands που ηγούνται της αγοράς, οικοδομούν αξίες, αγκαλιάζουν το προσωπικό τους και υλοποιούν στρατηγικούς στόχους, σεβόμενοι την ιστορία και τις αξίες των ιδρυτών τους. Η αναγνώριση του brand “NJV Athens Plaza” ανάμεσα στο “Brands with History” της επιτυχημένης πρωτοβουλίας του Ecali Club που έχει γίνει θεσμός, είναι ιδιαίτερα τιμητική και συμπίπτει με την επέτειο 40 ετών ιστορίας που κλείνει το ξενοδοχείο μας το 2020”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024