Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣτο Sofitel Athens Airport η τελετή λήξης του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας
Γαστρονομία

Στο Sofitel Athens Airport η τελετή λήξης του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας

Η γιορτή λήξης του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο 'Καράβι', στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Sofitel.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και πρώτη μέρα του καλοκαιριού, επέλεξαν οι συνδιοργανωτές του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας για να κλείσουν τη σειρά των διαδοχικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 21 Μαΐου και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων διαγωνισμούς μαγειρικής, συνέδριο με θέμα τρόφιμα στην αρχαιότητα, wine tasting, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, λογοτεχνικά café.

Η γιορτή λήξης του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Καράβι”, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport κάτω από το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού με πανοραμική θέα τα μεσόγεια και την ολοφώτιστη έκταση του αεροδρομίου παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και της γαλλικής κοινότητας της Ελλάδας.

Τα Sofitel είναι η μόνη γαλλική μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις, σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel προσφέρουν σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους καταναλωτές, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία.

Τα Sofitel Legend και τα Sofitel So είναι δύο μάρκες που έρχονται να εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury hotels. Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend φιλοξενούνται συχνά σε διατηρητέα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan. Τα ξενοδοχεία Sofitel So είναι “boutique ξενοδοχεία”, που χαρακτηρίζονται από την κομψή έμφαση στο σύγχρονο design από διάσημους αρχιτέκτονες ή / και τη διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, του design και της τέχνης όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024