Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣτρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell
Ξενοδοχεία

Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

Sani/ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Cornell για την επαγγελματική ανάπτυξη των 7.000 εργαζομένων του, ενισχύοντας την εκπαίδευσή τους στον τουριστικό τομέα και τη βιωσιμότητα.

Ο Όμιλος Sani/Ikos, πρωτοπόρος στον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου, ανακοινώνει τη συνεργασία του με το eCornell, το τμήμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Cornell, που ανήκει στα κορυφαία πανεπιστήμια με ιδιαίτερη διάκριση στον τομέα της τουριστικής εκπαίδευσης παγκοσμίως, με στόχο να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης στους εργαζομένους του. Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία -μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών εκπαιδευτικού χαρακτήρα- ο Όμιλος επιβεβαιώνει τη διαρκή δέσμευσή του για ένα εργασιακό περιβάλλον που στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό του και προάγει τη συνεχή -δια βίου- μάθηση και την επαγγελματική ενδυνάμωση.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Cornell, ο Όμιλος Sani/Ikos προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση προκειμένου να εξασφαλίσει για τους εργαζομένους του εκπαιδευτικά προγράμματα που συμβάλλουν στην επαγγελματική και την προσωπική τους ενδυνάμωση και ενισχύουν τις ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας μέσα στον Όμιλο. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι τόσο από τις διοικητικές ομάδες όσο και από τις υπόλοιπες λειτουργίες των ξενοδοχείων, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς και ευέλικτους όρους όσα εκπαιδευτικά προγράμματα επιθυμούν επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεματικών και μαθημάτων.

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιάσει και επιμεληθεί οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Cornell, πάνω σε τομείς που σχετίζονται με τον κλάδο της φιλοξενίας, όπως Hospitality & Food Service Management, Leadership, Marketing, Data Science & Analytics, Project Management, Human Resources, Business Performance, αλλά και σε τομείς που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, όπως Εnvironmental, Social and Governance (ESG), Diversity, Equity and Inclusion κ.ά. ενώ η πρόσβαση σε αυτά γίνεται μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Sani/Ikos με το eCornell. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, όλοι οι απόφοιτοι θα είναι κάτοχοι Πιστοποιητικού Παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Cornell, έχοντας παράλληλα αποκτήσει μια μοναδική εμπειρία δικτύωσης με επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

«Στον Όμιλο Sani/Ikos πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι η καρδιά και η κινητήριος δύναμη της απαράμιλλης φιλοξενίας που προσφέρουμε στους επισκέπτες», σημειώνει ο Chief HR Officer του Ομίλου, Juan de Hoces. «Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Cornell πιστοποιεί τη δέσμευσή μας να επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, προσφέροντάς τους συνεχώς νέες προοπτικές για μία συναρπαστική καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας. Ενθαρρύνουμε όλες τις ομάδες μας να αξιοποιήσουν τη μοναδική αυτή ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών ενός εκ των κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο, ακολουθώντας τον δρόμο της δια βίου μάθησης και της προσωπικής ενδυνάμωσης».

O Όμιλος Sani/Ikos, πρωτοπόρος σε θέματα αειφορίας και εταιρικής διακυβέρνησης, σταθερά επενδύει στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων του, ενώ συνεργάζεται με επιστημονικά ινστιτούτα, εκπαιδευτικούς φορείς, αλλά και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την προώθηση της αριστείας και την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας στον τουριστικό κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024