Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνάντηση Εργασίας του Δικτύου Συντονιστών των ΚΕΤΑ στο Ανωβολιός

Συνάντηση Εργασίας του Δικτύου Συντονιστών των ΚΕΤΑ στο Ανωβολιός

Με την παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης κου Ελευθέριου Σταυρόπουλου και εκπροσώπων του Υπουργείου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δικτύου Συντονιστών των ΚέντρωνΕπιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) […]

Με την παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης κου Ελευθέριου Σταυρόπουλου και εκπροσώπων του Υπουργείου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δικτύου Συντονιστών των Κέντρων<...>Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) το διήμερο 5 & 6 Απριλίου 2008 στο παραδοσιακό resort «Ανωβολιός» στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας Πηλίου.

Στη διήμερη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των 13 ΚΕΤΑ της Ελλάδος, (υπενθυμίζεται ότι τα ΚΕΤΑ εδρεύουν και δραστηριοποιούνται σε κάθε Περιφέρεια), καθώς και εκπρόσωποι της Κεντρικής Δομής Υποστήριξης (ΚΕΔΥ) των Κέντρων Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε Περιφερειακό επίπεδο και ο σχεδιασμός των δράσεων των δομών στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023