Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία εταιριών στον κλάδο της επικοινωνίας

Συνεργασία εταιριών στον κλάδο της επικοινωνίας

Σε σημαντική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα της Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας, προχώρησε η εταιρία GREY Athens, του πολυεθνικού ομίλου GREY Worldwide, με την ελληνική εταιρία ‘Martakis Tourism Consultants’. Η συμφωνία που […]

Σε σημαντική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα της Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας, προχώρησε η εταιρία<...> GREY Athens, του πολυεθνικού ομίλου GREY Worldwide, με την ελληνική εταιρία 'Martakis<.> Tourism Consultants'.
Η συμφωνία που σε πρώτη φάση υλοποιείται με την ίδρυση, από κοινού, της εταιρίας 'Athens Public Affairs & Strategic Communications' ανακοινώθηκε επισήμως κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης 'Τουριστικό Πανόραμα 2000' και στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δραστηριότητες και οι υπηρεσίες των δύο επιχειρήσεων. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρίας είναι ο κ. Χ. Βικόπουλος και Γενικός Διευθυντής ο κ. Ν. Μαρτάκης.
Η 'Martakis Tourism Consultants', ιδρύθηκε το 1998, στελεχώνεται από διακεκριμένους επαγγελματίες και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον κλάδο του τουρισμού. Επίσης, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο την εφημερίδα Los Angeles Times και συνεργάζεται με πολλές άλλες εφημερίδες και έντυπα του εξωτερικού για την εκπόνηση προγραμμάτων τουριστικής προβολής ελληνικών περιοχών ή επιχειρήσεων. Στο ενεργητικό της μεταξύ άλλων, καταγράφεται και η οργάνωση του 'Ελληνικού Μήνα' στους γερμανικούς σιδηροδρόμους το Φεβρουάριο του 1999 και του 2000 με κύριο χορηγό τον ΕΟΤ.
Στους νέους στόχους της εταιρίας, πέραν των ολοκληρωμένων υπηρεσιών συμβούλων που προσφέρει, περιλαμβάνονται, το Hotel Management, και οι διαδικασίες "αστέρων" για τα ξενοδοχεία και "κλειδιών" για τις επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων. Ο πολυεθνικός όμιλος GREY Worldwide, με ιστορία 83 ετών, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες διαφήμισης, προβολής και δημοσίων σχέσεων, δραστηριοποιείται σε 90 χώρες και 159 πόλεις, με 409 γραφεία και απασχολεί 10.086 άτομα. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την εταιρία GRAY Athens.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024