Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία Ομίλου Διβάνη και Travelworks Public Relations
Ξενοδοχία

Συνεργασία Ομίλου Διβάνη και Travelworks Public Relations

Το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations.

Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κα Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές”.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας”, ανέφερε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης.

Ο Όμιλος Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον τομέα του τουρισμού. Η Travelworks Public Relations εξειδικεύεται στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις travel & leisure brands, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο portfolio πελατών, στο οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται: το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, το Grand Resort Lagonissi, το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, το Remezzo στη Μύκονο, το Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Greek Yachting Association) και το Ikies Traditional Houses στη Σαντορίνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024