Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία της Andriana Sklenarikova-Karembeu με το Saint George Lycabettus
Πρωτότυπες θεραπείες με τα προϊόντα του γνωστού top model

Συνεργασία της Andriana Sklenarikova-Karembeu με το Saint George Lycabettus

Το cozy health studio στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus είναι υψηλής αισθητικής και βρίσκεται στο πιο elegant σημείο της πόλης. Προσφέρει πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην περιποίηση προσώπου και σώματος εμπλουτισμένες από […]

Το cozy health studio στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus είναι υψηλής αισθητικής και βρίσκεται στο πιο elegant<...> σημείο της πόλης. Προσφέρει πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην περιποίηση προσώπου και σώματος εμπλουτισμένες από μια νέα διάσταση σε θεραπείες massage, που χαρίζει απόλαυση, ευεξία και αντιγήρανση. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, επιλέχθηκαν οι πιο πρωτότυπες θεραπείες με τα προϊόντα του top model Andriana Sklenarikova Karembeu για άμεση αναζωογόνηση, ζωτικότητα, ενέργεια και βαθιά χαλάρωση σώματος και νου. Τα συστατικά των προϊόντων χαρακτηρίζονται από το top model Gourmet και είναι το κάρδαμο, κακάο, πράσινο τσάι, νεράντζι, εσπεριδοειδή, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ο παπαρουνόσπορος και το θαλασσινό αλάτι.

Δροσερή θεραπεία με εσπεριδοειδή και πράσινο τσάι: Μία έξυπνη, φρέσκια, υπερσύγχρονη θεραπεία τόνωσης μαζί με αλάτι θαλάσσης. Ο αρμονικός αυτός συνδυασμός χαρίζει μεταξένια υφή στο δέρμα και ειδικά μετά τη καλοκαιρινή ραστώνη διώχνει γρήγορα την επίδραση του ήλιου από το δέρμα. Η ευεργετική δροσιά και φρεσκάδα θα σας χαρίσει δέρμα οδαλίσκης.

Πρόκειται για πρωτότυπη, ολοκληρωμένη θεραπεία massage προσώπου και σώματος που συνδυάζει τεχνική Shiatsu. Επιπλέον, ενισχύει τα επίπεδα ζωτικής ενέργειας σώματος και νου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024