Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της SWOT με το Radisson Blu Park Hotel Athens
Ξενοδοχεία

Συνεργασία της SWOT με το Radisson Blu Park Hotel Athens

Προώθηση πωλήσεων στην κατηγορία των εταιρικών πελατών του Radisson Blu Park Hotel Athens, από την SWOT | Simple Way Of Tourism.

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens, στον τομέα της Προώθησης Πωλήσεων στην κατηγορία των εταιρικών πελατών.

Το Radisson Blu Park Hotel, ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία πολυτελείας της Αθήνας με την ιδανική του θέση στο κέντρο της πόλης, σε μια ήσυχη περιοχή, και πολύ κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, προσφέρει ιδανικές παροχές διανομής με προνομιακή θέα στη Ακρόπολη, αλλά και στο πάρκο Πεδίον του Άρεως. Με κεντρικό θέμα τη φύση, εμπνευσμένο από το γειτονικό πάρκο, το Radisson Blu Park Hotel, πλήρως ανακαινισμένο το 2010, συνδυάζει το ιδιαίτερο design, την τέχνη, την άνεση και την πολυτέλεια με την προσωπική εξυπηρέτηση ενός boutique ξενοδοχείου.

Διαθέτοντας όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, τα δωμάτια του Radisson Blu Park Hotel προσφέρουν άνεση και ζεστή ατμόσφαιρα για μια ευχάριστη διαμονή. Τα περισσότερα από τα 152 δωμάτια και σουίτες έχουν υπέροχη θέα στο πάρκο ή την Ακρόπολη.

Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στη γαστρονομία με τρία εστιατόρια: “Gallo Nero” με μεσογειακή κουζίνα, “St’Astra Roof Top” με διεθνή μοντέρνα κουζίνα και Sushi Bar με θέα στο Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, “St’Astra Blue” Restaurant Bar γύρω από την εξωτερική πισίνα με μεσογειακές γεύσεις και το All day lounge cafe “Oak Room” στο lobby του ξενοδοχείου με τζάκι και δερμάτινους καναπέδες σε περιβάλλον που θυμίζει δάσος.

Οι υψηλής ποιότητας συνεδριακές εγκαταστάσεις χωρητικότητας έως 300 άτομα και η προνομιούχα τοποθεσία του στο κέντρο της πολύς με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων, καθιστούν το Radisson Blu Park Hotel ιδανικό τόπο διοργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Η εξωτερική πισίνα στο Roof Garden που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες και έχει πανοραμική θέα στο πάρκο και την πόλη της Αθήνας, το πλήρως εξοπλισμένο Fitness Center με Σάουνα και Χαμάμ και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης 300 οχημάτων εντός ξενοδοχείου συνθέτουν τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024