Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα 11 ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021
Ξενοδοχεία

Τα 11 ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021

Τα βραβεία έχουν αποκτήσει, από τις πρώτες τους κιόλας διοργανώσεις, διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύθηκε και φέτος με την παρουσία ενός ακόμα διακεκριμένου designer, του Gian Paolo Venier, ως μέλους τής Κριτικής Επιτροπής.

Η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards επέστρεψε δυναμικά με τη φυσική της παρουσία, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και σε όσους συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξή του.

Για ακόμη μία φορά, οι συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards εντυπωσίασαν κοινό και Κριτική Επιτροπή. Όλοι μαζί συναντήθηκαν και πάλι από κοντά κατά τη βραδιά της Τελετής Απονομής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show.

Ο θεσμός, στην 8η διοργάνωσή του, παρουσίασε εντυπωσιακά ξενοδοχεία, τα οποία ξεχώρισαν για τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό, αλλά και για το μοναδικό τους design. Για άλλη μία φορά παρουσιάστηκαν έργα από όλη την Ελλάδα (από το πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας έως και τον ιδιαίτερο προορισμό της Ανάφης), καθώς και από την Κύπρο.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε, ένα γνώριμο για τον θεσμό πρόσωπο, ο κ. Ζένιος Ζένιου, ο οποίος, με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις του, έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην παρουσίαση. Πολύ σημαντική για την επιτυχία της βραδιάς της Τελετής Απονομής, ήταν η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων του διαγωνισμού, οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά των νικητών, αφού και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα βραβεία έχουν αποκτήσει, από τις πρώτες τους κιόλας διοργανώσεις, διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύθηκε και φέτος με την παρουσία ενός ακόμα διακεκριμένου designer, του Gian Paolo Venier, ως μέλους τής Κριτικής Επιτροπής.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, οι νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της Κριτικής Επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων.

Η φετινή Τελετή Απονομής είχε ένα διαφορετικό format, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξε το πλήθος των απονεμητών που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πέραν του κεντρικού παρουσιαστή και του διοργανωτή της έκθεσης, κ. Δημήτρη Αντωνάκου, ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η συμμετοχή της υφυπουργού Τουρισμού, κας Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, προλόγισε την Τελετή Απονομής.

Οι Special Partners των 100% Hotel Design Awards είχαν και φέτος την τιμητική τους, καθώς συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του θεσμού, αλλά και στο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Βασικές Κατηγορίες

  • Καλύτερο Resort: The Olivar Suites
  • Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο: The Modernist, Athens
  • Καλύτερη Βίλα: Herbs Villa (in Ekies All Senses Resort)
  • Καλύτερο Boutique Style Ξενοδοχείο: Monsieur Didot
  • Καλύτερο Luxury Apartment: Santorini Sky
  • Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο: Kalesma
  • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception: Kalesma
  • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος: Native Beach Villa by Elafonissi Villas
  • Καλύτερο All-Day Restaurant: Pallas Philocaly (Restaurant)
  • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας: Aeonic Suites and Spa

Ειδικές Κατηγορίες

  • Ειδικό Βραβείο για μη υλοποιημένο έργο: The Green Luxury Villas
  • Ειδικό βραβείο καλύτερης φωτογράφισης: Olea All Suite Hotel
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024