Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Aldemar Resorts εγκαινιάζουν τα τέσσερα νέα website
Ξενοδοχεία

Τα Aldemar Resorts εγκαινιάζουν τα τέσσερα νέα website

Υπό τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Eyewide digital marketing agency.

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, τα νέα website των Aldemar Resorts, τα οποία σχεδίασε κι ανέπτυξε η ομάδα της EyeWide Digital Marketing Agency.

Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καθαρό interface και δυναμικό layout, τα τέσσερα website των Aldemar Resorts, Knossos Royal & Knossos Villas (Χερσόνησος, Κρήτη) και Olympian Village (Ολυμπία, Πελοπόννησος), παρουσιάζουν εύχρηστη πλοήγηση που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη για νέους όσο αλλά και παλιούς επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Αναπτυγμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάθε website είναι πλήρως responsive, εξασφαλίζοντας τόσο τη βέλτιστη προβολή όσο και την αλληλεπίδραση των χρηστών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, από υπολογιστές έως τάμπλετ και κινητά.

Εξατομικευμένος κώδικας δημιουργήθηκε αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, αντικατοπτρίζοντας την αποστολή μας να είμαστε ένα βήμα μπροστά στις τάσεις του digital marketing ξενοδοχείων.

Αυτή η σειρά νέων website αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουν την πολυτελή ελληνική φιλοξενία των Aldemar ξενοδοχείων σε όλο το εύρος τους σε Κρήτη και Πελοπόννησο.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024