Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Aria Hotels εγκαινιάζουν το πρώτο τους boutique ξενοδοχείο στο Ναύπλιο
Ξενοδοχεία

Τα Aria Hotels εγκαινιάζουν το πρώτο τους boutique ξενοδοχείο στο Ναύπλιο

Η Villa Pueblo βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, στην ακτογραμμή που ενώνει το Πόρτο Χέλι με το Ναύπλιο.

Τα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους τη Villa Pueblo. Πρόκειται για το πρώτο κατάλυμά του ομίλου στο Ναύπλιο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τη 1η Μαΐου.

Η Villa Pueblo βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, στην ακτογραμμή που ενώνει το Πόρτο Χέλι με το Ναύπλιο, μπροστά από μια ήσυχη παραλία στην οποία οι επισκέπτες του έχουν άμεση πρόσβαση.

Επιπλέον, παρουσιάζει έντονο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, καθώς τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος περικλείεται από εικαστικά έργα τέχνης, περίτεχνους πίνακες και γλυπτά. H ιδιαίτερης αισθητικής βίλα αποτελείται από μία κεντρική κατοικία με τρία υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία. Επιπλέον, περιλαμβάνει τέσσερα ανεξάρτητα bungalows με διπλά κρεβάτια και ιδιωτικές βεράντες με θέα στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες της βίλας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στην πισίνα και την τραπεζαρία του κήπου, καθώς και να χαλαρώσουν σε ένα ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο περιβάλλον. Παράλληλα, μπορούν να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος παροχών και υπηρεσιών, όπως γεύματα επιμελημένα από σεφ και φτιαγμένα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα. Για όσους αναζητούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία διακοπών τους με δραστηριότητες, το Villa Pueblo διαθέτει ιδιωτικό σκάφος που ενδείκνυται για εξορμήσεις σε κοντινές περιοχές. Επιπλέον, οι επισκέπτες της βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, 20 λεπτά από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και μόλις λίγα λεπτά από το πολιτισμικά πλούσιο Ναύπλιο.

Πλέον το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 70 ακίνητα, σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας σε κάθε ταξιδιώτη.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024