Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤhe Newel Metaxourgeio: Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας
Νέα καταλύματα

Τhe Newel Metaxourgeio: Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας

Το νέο Newel Metaxourgeio πρόσφατα έκανε τα εγκαίνια του.

Μέσα σε ένα λαμπρό κλίμα και με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νεότευκτου ξενοδοχείου The Newel Metaxourgeio.

Το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel, το όποιο άνοιξε τις πύλες του τον Δεκέμβριο του 2022, αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτοντας 17 φινετσάτα και minimal δωμάτια καθώς και υπηρεσίες spa στοχεύει να δημιουργήσει στον ταξιδιώτη την απόλυτη εμπειρία διαμονής και ευεξίας.

Σημειώνεται ότι η The Newel αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που διαθέτει στη φαρέτρα της premium καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments. Με ένα χαρτοφυλάκιο luxury αισθητικής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η startup The Newel μετρά 62 συνολικά premium δωμάτια στον αστικό ιστό της Αθήνας. Ειδικότερα η ατζέντα της εταιρείας περιλαμβάνει το “The Newel Acropolis”, το “The Newel Psychiko” και το “The Newel Metaxourgeio”.

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Χριστόφορος Πέτσης με αφορμή τα εγκαίνια του «The Newel Metaxourgeio» δήλωσε ότι «είναι μεγάλη η χαρά μας που εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο μας κατάλυμα, το «The Newel Metaxourgeio». Το νέο μέλος της «οικογένειας» The Newel βρίσκεται σε μια ιστορική γειτονιά και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, λόγω της στρατηγικής θέσης του. Κλείνοντας, ο κ. Πέτσης τόνισε ότι «ευελπιστούμε και εδώ, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που η “The Newel Hospitality Collection” έχει εξαρχής δημιουργήσει, αποδίδοντας στους επισκέπτες ένα κτήριο κόσμημα που σέβεται τον τόπο και παράλληλα γεννά αισθήματα ευφορίας στους φιλοξενούμενούς του

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024