Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΘετικά αποτελέσματα του συστήματος PowerStar σε ξενοδοχεία στην Κύπρο
Μείωση του ηλεκτρικού κόστους σε ξενοδειακές μονάδες

Θετικά αποτελέσματα του συστήματος PowerStar σε ξενοδοχεία στην Κύπρο

Σε σημαντικές συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο που αποσκοπούν στη μείωση του ηλεκτρικού τους κόστους, έχει προχωρήσει η EMS (Energy Management Systems), κατασκευάστρια εταιρεία του καινοτόμου συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής […]

Σε σημαντικές συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο που αποσκοπούν στη μείωση του ηλεκτρικού τους κόστους, έχει προχωρήσει η EMS<...> (Energy Management Systems), κατασκευάστρια εταιρεία του καινοτόμου συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας PowerStar.

Οι εν λόγω συνεργασίες αφορούν τα ξενοδοχεία Capo Bay Hotel στον Πρωταρά και Aliathon Holiday Village στην Πάφο, στα οποία η EMS προχώρησε στην εγκατάσταση του PowerStar, με τα πρώτα στοιχεία να έχουν καταγράψει θετικά αποτελέσματα, που καθιστούν τις συμφωνίες ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Operations Manager του ξενοδοχείου Capo Bay Hotel κ. Μάριος Έλληνας ανέφερε: “Η απόσβεση του συστήματος PowerStar στην μελέτη της εταιρείας EMS, για το ξενοδοχείο μας, υπολογίστηκε στα 2,5 χρόνια. Όμως λόγω της αύξησης στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος η πραγματική απόσβεση του συστήματος έπεσε σε κάτω από τον 1,5 χρόνο”.

Από την πλευρά του ο Chief Engineer του Aliathon Holiday Village κ. Robert Dias, είπε: “Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν, το σύστημα Powerstar πέτυχε εξοικονόμηση 12, 3%. Ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα του PowerStar είναι το real-time-monitoring, με το οποίο μπορείς να παρακολουθείς την εγκατάσταση και να επεξεργάζεσαι τα δεδομένα”.

Η Έργον Ενέργεια και το Powerstar Greece, στο πλαίσιο της ενημέρωσης που παρέχουν σε σύγχρονες εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας και καινοτόμων υπηρεσιών, διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα την παρουσίαση του Power Optimization, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, αίθουσα “Βούλα Πατουλίδου”, στη Θεσσαλονίκη και ώρες 17:00 – 20:00. Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Dr. Aλεξ Μαρδαπίττας, έμπειρος επαγγελματίας, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με ειδικές γνώσεις σε προγραμματισμό software και στο μηχανικό σχεδιασμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024