Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΘετικές οι προοπτικές της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις παρά τις ζημιές

Θετικές οι προοπτικές της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις παρά τις ζημιές

Η κερδοφορία της «Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.» ανεστάλη προσωρινά λόγω της διακοπής της λειτουργίας του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, το οποίο μετά από τριάντα οκτώ συνεχή χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, ανακαινίσθηκε εκ […]

Η κερδοφορία της «Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.» ανεστάλη προσωρινά λόγω της διακοπής της λειτουργίας του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, το οποίο μετά από<...> τριάντα οκτώ συνεχή χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, ανακαινίσθηκε εκ βάθρων, όπως επεσήμανε ο πρόεδρός της Γ. Κωστόπουλος κατά τη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων όπου παρουσίασε τη δραστηριότητά της εταιρίας κατά το 2002.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας κατά τη χρήση του 2002, προήλθε αποκλειστικά από το Hilton Rhodes Resort και ανήλθε σε 7,6 εκατ. ευρώ, έναντι 13,8 εκατ. ευρώ το 2001, που αφορούσε τον κύκλο εργασιών των δύο ξενοδοχείων της εταιρίας, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 4.179 χιλ. ευρώ ζημίες, έναντι ζημιών 126 χιλ. ευρώ το 2001.

Το χρονοδιάγραμμα ανακαινίσεως τηρήθηκε έως σήμερα χωρίς αποκλίσεις και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης φάσεως, το Hilton Αθηνών άνοιξε τις πύλες του στη διεθνή και ελληνική πελατεία. ΄Ηδη έχουν τεθεί σε λειτουργία το Galaxy Bar, επτά όροφοι δωματίων του υφιστάμενου κτηρίου, το εστιατόριο Βυζαντινό, οι αίθουσες Tερψιχόρη, Ερατώ και τα Hilton Meetings. Εντός των προσεχών μηνών και συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών ανακαινίσεως που περιλαμβάνει: Τη νέα πτέρυγα 84 δωματίων, το εστιατόριο Milos, το Health Club με εσωτερική πισίνα, καθώς και την εξωτερική πισίνα με το bar ΄Οασις.

Οι προοπτικές της εταιρίας προβλέπονται θετικές, μετά την επανένταξη του Hilton Αθηνών στην ξενοδοχειακή αγορά των Αθηνών και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κατά τους οποίους θα αποτελέσει την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024