Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤιμητική διάκριση για την AKS Hotels
Βράβευση στα πλαίσια των βραβείων Manessis Top 10 Hotels

Τιμητική διάκριση για την AKS Hotels

Τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια των πρώτων βραβείων Manessis Top 10 Hotels έλαβαν τιμητική διάκριση ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας […]

Τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια των πρώτων βραβείων Manessis<...> Top 10 Hotels έλαβαν τιμητική διάκριση ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσέφεραν στους επισκέπτες τους το 2009. Σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη ολόκληρη η διευθυντική ομάδα της AKS Hotels τίμησε με τη παρουσία της το νεοσυσταθέντα θεσμό, υπογραμμίζοντας τη σχέση της με σημαντικές πρωτοβουλίες της τουριστικής αγοράς.

“Η διάκριση αυτή των ξενοδοχείων του Ομίλου AKS Hotels, που έρχεται να επιβραβεύσει τη σταθερή και συνεχή προσήλωση στη ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είναι καταρχήν αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών, της γενικής ιεράρχησης στις προτιμήσεις τους, καθώς και της άριστης επαγγελματικής συνεργασίας με τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού Οργανισμού Manessis. Αποτελεί όμως παράλληλα και ένα επιπλέον κίνητρο για την οικογένεια της AKS Hotels προς τη παροχή ακόμα καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους”, δηλώνει η εταιρεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023